Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σπαραγμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε ένα από τα δίδυμά του

Ανακοίνωσε τον θάνατο του αγοριού από τα κυοφορούμενα δίδυμα της συντρόφου του

18 Απριλίου 2022 21:34
Σπαραγμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε ένα από τα δίδυμά του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκες θρηνούν τον χαμό του ενός από τα κυοφορούμενα δίδυμά τους, που αναμενόταν να γεννηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε επίσης: Χαμός με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Τζορτζίνα: Δείτε καυτό βίντεο με ερωτικές τους περιπτύξεις σε τζακούζι (Video)

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η οικογένειά του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε μέσω Instagram το αγόρι από τα κυοφορούμενα δίδυμά του με την Χεορχίνα Ροντρίγκες έχασε τη ζωή του.

Μεγάλη κίνηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Δίνει τα ξενοδοχεία του για να γίνουν νοσοκομεία με δικά του έξοδα

Σπουδαία κίνηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποφάσισε να παραχωρήσει τα ξενοδοχεία του για να μετατραπούν σε νοσοκομεία και να αντιμετωπιστεί η επείγουσα κατάσταση λόγω κορωνοϊού.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραμένει σε καραντίνα στην πατρίδα του μετά το κρούσμα του ιού στη Γιουβέντους με τον Ντανιέλε Ρουγκάνι. Δείτε και ποιο άλλο κρούσμα χτύπησε τη Μεγάλη Κυρία.

δωρεά του Κριστιάνο Ρονάλντο

Όπως έγινε γνωστό, ο Ρονάλντο θα παραχωρήσει τα ξενοδοχεία που έχει στην Πορτογαλία, ώστε οι αρμόδιες αρχές να τα μετατρέψουν σε ξενοδοχεία για την περίθαλψη όλων όσοι χρειάζεται να νοσηλευτούν εξαιτίας του κορωνοϊού.

Και, μάλιστα, τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Κριστιάνο θα καλύψει τους μισθούς των γιατρών, των νοσηλευτών και του υπόλοιπου προσωπικού που θα απασχοληθεί επιπλέον καθώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται ραγδαία!

πηγή κεντρικής εικόνας: EUROKINISSI

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share