Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Προμηθέας-Ολυμπιακός 66-85: Θέλει... από τώρα τη Μονακό!

Αέρας στην Πάτρα!

14 Απριλίου 2022 18:36
Προμηθέας-Ολυμπιακός 66-85: Θέλει... από τώρα τη Μονακό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός, μετά και το θρίαμβο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πέρασε... αέρας και από την Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα, κερδίζοντας με 85-66 και συνεχίζοντας επιβλητικά στην Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι» λίγα 24ωρα μετά τη νίκη-πρωτιά στο ΟΑΚΑ, είχαν σοβαρότητα, όρεξη και καλό αγωνιστικό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε έναν αποδεκατισμένο αντίπαλο που έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά. Δημήτρης Αγραβάνης, Χαντ, Ρέι, Γκίκας και Ρογκαβόπουλος παρότι ο τελευταίος ήταν στον πάγκο, δεν ήταν στη διάθεση του Ηλία Ζούρου. Στο 19-1 ο Ολυμπιακός, στο 11-7 ο Προμηθέας.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εξωπραγματικό πρώτο δεκάλεπτο, φτάνοντας στο +23 στο 9', 4-27 και κλείνοντάς το με 7-27 έχοντας ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της υποχρέωσής του. Ο Προμηθέας ξεπέρασε το σοκ και ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο, ο Τανούλης κέρδισε εντυπώσεις με την παρουσία του, το ημίχρονο έκλεισε με 34-44 και με το φινάλε να είναι εντυπωσιακό.

Το δίδυμο Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ πάτησε το γκάζι για τον Ολυμπιακό στην τρίτη περίοδο, στέλνοντας τη διαφορά στο +17, 50-67 και με εκατέρωθεν δοκιμές προπόνησης ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Οσο κι αν υπήρχαν πολλές απουσίες για τον Προμηθέα και αν χάθηκε από νωρίς το ενδιαφέρον του αγώνα, η σχεδόν πεντάλεπτη παρουσία στην ίδια πεντάδα στο τέλος του αγώνα των Μπαζίνα, Βασιλείου, Τανούλη, Λάγιου με... έμπειρο συμπλήρωμα τον λίγο μεγαλύτερο Γιάννη Αγραβάνη, είναι μια εικόνα που δείχνει ότι γίνεται δουλειά στην ομάδα στην κατεύθυνση της ανάδειξης παικτών.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το ματς εξελίχθηκε εύκολα από νωρίς για τον Ολυμπιακό και τέτοιες καταστάσεις μπορούν να προκαλέσουν χαλαρότητα. Τα μόλις 7 λάθη σε ολόκληρο τον αγώνα όμως, που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» μαρτυρούν τη σοβαρότητα με την οποία το αντιμετώπισαν.

Πηγή: Basketa.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share