Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Super League: Επιβλήθηκε και «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας (Βίντεο)

Υπόθεση δέκα λεπτών

19 Μαρτίου 2022 19:44
Super League: Επιβλήθηκε και «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με νίκη ξεκίνησε στα play out ο Αστέρας. Έχοντας πολύ καλή εικόνα επικράτησε του Βόλου με 2-0 εκτός έδρας. Στο ματς και οι 2 ομάδες πήγαν με την ίδια αρχική προσέγγιση. Με 4-5-1 ο Βόλος αλλά και με το ίδιο σχήμα και ο Αστέρας Τρίπολης.

Παράλληλα, «τρίποντο» στο φινάλε κόντρα στον ΠΑΣ για τον ΠΑΟΚ.

Το... πάρτι του Αστέρα Τρίπολης με δύο γκολ που μέτρησαν και δύο που ακυρώθηκαν

Στο α' μέρος ο Αστέρας ήταν ισοπεδωτικός. Έβαλε 2 γκολ, είδε να του ακυρώνονται ορθώς άλλα 2 και θα μπορούσε να είχε σκοράρει παραπάνω. Στο 15ο λεπτό μετά από κόρνερ του Κρέσπι ο Φαν Βέερτ έδιωξε πάνω στον Σίτο που καραδοκούσε στο δοκάρι και σκόραρε με προβολή. Στο 18' ακυρώθηκε γκολ του Κρέσπι - σωστά - ως οφσάιντ. Ο Βόλος πήγε να βγάλει φάσεις και απείλησε αλλά δίχως ουσία.

Στο 25ο λεπτό ο Αστέρας από κεφαλιά - πάσα του Αντριάν Ριέρα και σλάλομ του Κρέσπι που απέτυχε να κόψει ο Ρινέρ έκανε το 0-2. Στο 35' ο Μπενίτο σκόραρε - πάλι για τον Αστέρα - αλλά ήταν εκτεθειμένος. Το α' μέρος έτσι έκλεισε στο 0-2.

Δοκάρι ο Σίτο στο β' μέρος, ξανά πιο καλές φάσεις ο Αστέρας

Στο 2ο 45λεπτο ο Αστέρας είχε πιο καλές φάσεις από τον Βόλο ξανά. Στο 55' ο Κλέιμαν βγήκε κοντά στο πλάγιο, έχασε τη μπάλα και κινδύνεψε να δεχθεί γκολ μετά από γύρισμα του Σίτο. Στο 60' ο Σίτο είχε μία σουτάρα στο δοκάρι. Ο Βόλος επιχειρήσε να απειλήσει με Φαν Βέερτ και Ρεγκατέν αλλά δεν άλλαξε κάτι για να μείνει το 0-2.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share