Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Europa League: Φουλ για τετράδα η Μπαρτσελόνα - Η κλήρωση των προημιτελικών

Ο «δρόμος» μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης

18 Μαρτίου 2022 15:12
Europa League: Φουλ για τετράδα η Μπαρτσελόνα - Η κλήρωση των προημιτελικών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να δικαιολογήσει τον τίτλο του μεγάλου φαβορί καλείται η Μπαρτσελόνα, η οποία κληρώθηκε στους "8" του Europa League με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την οποία είχε αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 7 Απριλίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στη Βαρκελώνη.

Από εκεί και πέρα η Γουέστ Χαμ κληρώθηκε με τη Λιόν, με τον νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά όποιον περάσει από το ζευγάρι Άιντραχτ-Μπαρτσελόνα (ο πρώτος αγώνας σε Λονδίνο ή Λιόν στις 28 Απριλίου και 5 Μαΐου η ρεβάνς).

Να σας θυμίσουμε επίσης τη μεγάλη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ μέσα στο Βέλγιο.

Η Λειψία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αταλάντα και η Μπράγκα με τη Ρέιντζερς. Στα ημιτελικά ο πρώτος αγώνας θα γίνει σε Γερμανία ή Ιταλία.

Αναλυτικά τα τέσσερα ζευγάρια:

Λειψία-Αταλάντα
Άινταχτ Φρανκφούρτης-Μπαρτσελόνα
Γουέστ Χαμ-Λιόν
Μπράγκα-Ρέιντζερς

κληρωση-γιουροπα

Champions League: Μία ευρωπαϊκή ντερμπάρα και τρία μεγάλα φαβορί στους «8» - Η κλήρωση των προημιτελικών

Σπουδαίες αναμετρήσεις έβγαλε η κληρωτίδα για τους "8" του Champions League. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι που βρίσκεται σε έναν κυκεώνα προβλημάτων τον τελευταίο καιρό, θα αντιμετωπίσει την πολυνίκη του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης, με το πρώτο ματς να είναι στο Λονδίνο κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στον Αμπράμοβιτς.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το αντάμωμα της Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα με την Ατλέτικο του Σιμεόνε. Από εκεί και πέρα πιο εύκολες αποστολές έχουν η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Βιγιαρεάλ (το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία) και η Λίβερπουλ απέναντι στην Μπενφίκα (ο πρώτος αγώνας στη Λισαβόνα).

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν το διήμερο 5-6 Απριλίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα.

Αναλυτικά τα τέσσερα ζευγάρια:

  • Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης
  • Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης
  • Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου
  • Μπενφίκα-Λίβερπουλ
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share