Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Champions League: Άλωσε το Μάντσεστερ η Ατλέτικο! (video)

Τεράστια πρόκριση για τους Μαδριλένους!

16 Μαρτίου 2022 00:02
Champions League: Άλωσε το Μάντσεστερ η Ατλέτικο! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε το μεγάλο κόλπο μέσα στο Ολντ Τράφορντ και με γκολ του Ρέναν Λόντι τελείωσε το φετινό ευρωπαϊκό όνειρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1).

Η Αγγλία του πάει. Τον εμπνέει. Του βγάζει από μέσα του τον καλύτερο προπονητικό του εαυτό. Την άνοιξη του 2014 τελείωσε το όνειρο της Τσέλσι για έναν τρίτο σερί Champions League με μία ιστορική ανατροπή - πρόκριση μέσα στο Λονδίνο (1-3).

Πριν από δύο χρόνια, στο τελευταίο παιχνίδι με κόσμο προ πανδημίας, άφησε άλαλο το Άνφιλντ, πετώντας εκτός συνέχειας την πανίσχυρη Λίβερπουλ.

Το καλό για τον Τσόλο Σιμεόνε στο νησί τρίτωσε. Αυτή τη φορά, οι ροχιμπλάνκος κατάφεραν να αφοπλίσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μαζί όλη την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όποτε χρειάστηκε, ο Γιαν Όμπλακ χρησιμοποίησε τα τεράστια… πλοκάμια του και κάπως έτσι η Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκλήρωσε άλλο ένα μεγάλο κόλπο.

Η κεφαλιά του Ρέναν Λόντι λίγο πριν το ημίχρονο ήταν αρκετή και η Ατλέτικο Μαδρίτης με το 0-1 πέταξε εκτός συνέχειας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που θα μείνει φέτος δίχως κάποιον τίτλο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share