Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μαρία Σάκκαρη: Στο πλευρό της στο τουρνουά της Ντόχα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (photo)

Βρέθηκε στην εξέδρα για να τη στηρίξει

23 Φεβρουαρίου 2022 14:49
Μαρία Σάκκαρη: Στο πλευρό της στο τουρνουά της Ντόχα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαζί και ερωτευμένοι είναι η Μαρία Σάκκαρη και ο γιος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, παρά τη φημολογία που μιλούσε για χωρισμό τους.

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο γιος του Πρωθυπουργού βρίσκεται στο Κατάρ όπου διεξάγεται το ATP Qatar Open, στηρίζοντας την αγαπημένη του.

Μάλιστα, στην εκπομπή προβλήθηκε μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος κάθεται στην εξέδρα μαζί με το προπονητικό team της κορυφαίας τενίστριας, από όπου παρακολουθεί με αγωνία το ματς της Μαρίας Σάκκαρη.

Στον αγώνα η Σάκκαρη τα πήγε πολύ καλά, αφού πέρασε στις «16» του τουρνουά, επικρατώντας της αντιπάλου της με χαρακτηριστική ευκολία (2-0 σετ) σε έναν αγώνα που κράτησε 1 ώρα και 15 λεπτά.

κωνσταντικοσ-μητσοτακησ

Γνωστός τενίστας κατηγόρησε την ομπρέλα του διαιτητή για την ήττα του στον αγώνα (video)

Ο Γίρι Βέσελι νίκησε τον Μάριν Τσίλιτς στον πρώτο γύρο του τουρνουά στο Ντουμπάι με 2-0 σετ (6-3, 7-6), αλλά μια ενδιαφέρουσα κατάσταση σημειώθηκε στο τάι μπρέικ του δεύτερου σετ. Ο τενίστας που ήταν κοντά στην ήττα ενοχλήθηκε από την ομπρέλα του διαιτητή.

Παράλληλα, δείτε την απόδοση του Στέφανου Τσιτσιπά στη Μασσαλία

Κατά τη διάρκεια του αγώνα φυσούσε αρκετά, κάτι που προφανώς ενόχλησε τον Κροάτη τενίστα, οπότε είχε κάτι να παραπονεθεί για τον διαιτητή.

«Τι χρειάζεσαι την ομπρέλα; Έχεις γυαλιά ηλίου, έχεις σκέπαστρο, τι την θές την ομπρέλα;» του είπε θυμωμένος.
Φυσικά ο διαιτητής ξαφνιάστηκε γιατί κάτι τέτοιο δύσκολα θα μπορούσε να αποδειχτεί εμπόδιο στη συγκέντρωση κάποιου από τους τενίστες, αλλά παρότι του εξήγησε ότι τοην χρειάζεται ως προστασία από τον ήλιο και ότι έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να μην το βλέπουν οι τενίστες, τελικά έβγαλε την ομπρέλα.

Ο Τσέχος τενίστας επικράτησε πάντως σε μία ώρα και 53 λεπτά αγώνα στον πρώτο γύρο του τουρνουά ATP 500 Series στο Ντουμπάι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share