Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (2-0): Άναψε κόκκινο στον Αστέρα και χαμογέλασε ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Αστέρα

19 Φεβρουαρίου 2022 21:34
Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (2-0): Άναψε κόκκινο στον Αστέρα και χαμογέλασε ο Ατρόμητος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πήρε… ανάσα ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό με τον Μουνίθ, είδαν τον Αστέρα να μένει με παίκτη λιγότερο στο 38’ λόγω αποβολής του Κρέσπι αλλά κινδύνεψαν αρκετά από την ομάδα του Ράσταβατς, ωστόσο ο Έρλινγκμαρκ στο 74’ έγραψε το 2-0, που έμεινε ως το τέλος, και πήραν βαθμολογική ανάσα.

Νωρίτερα, με ισοπαλία έληξε το ματς Ιωνικού-ΟΦΗ

Την ίδια ώρα, οι Αρκάδες, που για δεύτερο σερί παιχνίδι είδαν παίκτη τους να αποβάλλεται, γνώρισαν διαδοχική ήττα και έχασαν την ευκαιρία να πατήσουν εξάδα. Ωστόσο, μπορούν εφόσον νικήσουν τη Λαμία μεσοβδόμαδα στο εξ αναβολής ματς να ανέβουν στην 6η θέση.

Με 4-4-2 παρέταξε ο Κόλμαν τον Ατρόμητο. Στο τέρμα ο Γιαννιώτης, με τους Κιβρακίδη, Χατζηϊσαΐα, Μαυρομμάτη, Καστεγιάνο στην άμυνα. Οι Χαρίσης, Σάλομον στο κέντρο, Μουνίθ, Ροτάριου στα πλάγια και οι Κουλούρης, Αλιμπέκ στην επίθεση.

Ίδια διάταξη και από τον Ράσταβατς για τον Αστέρα. Ο Τσιφτσής στην εστία, με τους Καρμόνα, Πίτσου, Αντζουλα, Τασουλή στην τετράδα της άμυνας. Μουνάφο, Κανελλόπουλος στον άξονα, με τους Κρέσπι, Σίτο στα εξτρέμ και οι Σονί, Μπαράλες στην κορυφή.

Το ματς

Μετά το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, ο Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην προσπάθειά του να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Πρώτη τελική από πλευράς Αρκάδων έγινε στο έβδομο λεπτό, με την κεφαλιά του Κρεσπί να πηγαίνει άουτ.

Ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες δύο καλές τελικές να κάνει το 2-0, ωστόσο ο Άλιμπεκ από θέση βολής δεν μπόρεσε να πιάσει γεμάτα το σουτ και να νικήσει τον Τσιφτσή, με τον νεαρό κίπερ να σταματά τον Κουλούρη από θέση τετ-α-τετ στο 11'.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Σονί εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ που κέρδισαν οι Αρκάδες κοντά στην περιοχή, ωστόσο ο Γιαννιώτης έδειξε τα αντανακλαστικά του και απομάκρυνε.

Μετά το πρώτο 15λεπτο, ο ρυθμός του παιχνιδιού σταδιακά έπεφτε με τους Αρκάδες να έχουν στην κατοχή τους την μπάλα και να προσπαθούν να απειλήσουν. Οι παίκτες των δύο ομάδων επιδίδονταν στα σκληρά μαρκάρισμα και λίγο έλειψε να ανάψουν τα αίματα στο σκληρό μαρκάρισμα του Κρεσπί, που δικαίως αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πιο αργός με τον Αστέρα να προσπαθεί να απειλήσει με σετ επιθέσεις και τον Ατρόμητο στις αντεπιθέσεις, παρά το γεγονός ότι οι Αρκάδες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν για τους γηπεδούχους. Ο Κουλούρης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισαν οι Περιστεριώτες από τη γωνιά της περιοχής και ο Τσιφτσής με εντυπωσιακή επέμβαση απομάκρυνε στη γωνιά του.

Η πρώτη τελική του Αστέρα ήταν στο 56ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Μπαράλες έπιασε την κεφαλιά και ο Γιαννιώτης μπλόκαρε δίχως να δυσκολευτεί.

Μετά την κεφαλιά του Αργεντινού φορ των Αρκάδων δημιουργήθηκαν ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες, με την ομάδα του Κρις Κόλμαν να κρατάει με ευκολία το υπέρ της προβάδισμα στο σκορ μέχρι το τέλος.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share