Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός - Λαύριο 101-58: Εντυπωσιακή εμφάνιση για τους ερυθρόλευκους

Εξαιρετικός ο Μιχάλης Λούντζης

14 Φεβρουαρίου 2022 22:35
Ολυμπιακός - Λαύριο 101-58: Εντυπωσιακή εμφάνιση για τους ερυθρόλευκους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πατώντας γκάζι στο δεύτερο μισό του αγώνα και με πλουραλισμό στην επίθεση, ο Ολυμπιακός πήρε άνετη νίκη απέναντι στο Λαύριο με 101-58 στο ματς που ολοκλήρωσε τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Final Four του Κυπέλλου στην Κρήτη.

Δείτε επίσης: Άρης - Ολυμπιακός 76-87: «Μάγεψαν» στο παρκέ οι ερυθρόλευκοι

Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν για δύο περιόδους, όμως στη συνέχεια βρήκαν ρυθμό και με τον Λούντζη να κάνει εξαιρετική εμφάνιση, καθάρισαν το ματς. Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 13-1 ενώ το Λαύριο έπεσε στο 5-9. Κορυφαίος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Ντόρσεϊ με 17 πόντους ενώ κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν υστέρησε. Για το Λαύριο ο Περσίδης τελείωσε το ματς με 11 πόντους.

Ο αγώνας

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς και έβαλε τη μπάλα μέσα στη ρακέτα βρίσκοντας πόντους κυρίως από τον Ζαν-Σαρλς. Ένα τρίποντο με ταμπλό του Μουράτου έδωσε το έναυσμα στο Λαύριο για αντεπίθεση που μπήκε στο ματς και πήρε τα ριμπάουντ που έπρεπε. Με μεγάλα τρίποντα του Λούντζη και εξαιρετικές προσπάθειες από Σλούκα και ΜακΚίσικ, ο Ολυμπιακός μεγάλωσε σταδιακά τη διαφορά του και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +5.

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με οκτώ, όμως το Λαύριο δεν πτοήθηκε, πέρασε μπροστά και δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Σερέλη πίεσαν και βρέθηκαν μπροστά ακόμα και με τέσσερις πόντους, (36-40), με τους ερυθρόλευκους να μειώνουν από την γραμμή των ελευθέρων βολών. Ο Λούντζης πρόσφερε πολύτιμες λύσεις και οι ερυθρόλευκοι πήγαν στα αποδυτήρια με το ματς στον πόντο.

Με τον Φαλ να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο ματς στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και πήγε τη διαφορά στους δέκα πόντους. Οι ερυθρόλευκοι δεν κοίταξαν ποτέ πίσω και καθάρισαν το ματς στα λεπτά που απομένανε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share