Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 2-0: Σάρωσαν οι γηπεδούχοι

Με το ένα πόδι στα playoffs

14 Φεβρουαρίου 2022 22:28
ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 2-0: Σάρωσαν οι γηπεδούχοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγκαλιά με τα playoffs ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την επικράτηση του επί του Άρη με 2-0 το βράδυ της Δευτέρας (14/2) στους "Ζωσιμάδες" με τον αρχηγό της ομάδας των γηπεδούχων, Γιάννη Κάργα να είναι καθοριστικός σε άμυνα και επίθεση καθώς απ' αυτόν προήλθε το 1-0 του ΠΑΣ ενώ αυτός κράτησε το ματς στο επίπεδο του 1-0 με σωτήρια επέμβαση στο 78' και λίγο πριν ο ΠΑΣ πετύχει και δεύτερο γκολ και "κλειδώσει" τη νίκη. Με το τρίποντο αυτό μάλιστα ο ΠΑΣ ανέβηκε ξανά στην 4η θέση με 36 βαθμούς σε 23 αγώνες.

Δείτε επίσης: Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Άρη: Πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θεόδωρος Καρυπίδης

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 2-0:

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έφτιαξαν σωρεία χαμένων ευκαιριών, είχαν δύο δοκάρια, είδαν τον Λοντίγκιν να διώχνει σωτήρια αρκετές φορές και πλήρωσαν σε ένα ακόμη ματς την δυστοκία τους στην επίθεση. Με αποτέλεσμα πλέον να είναι περισσότερο κοντά στα playouts της λιγότερο στα playoffs. Ο Άρης πλέον είναι στην όγδοη θέση με 29 βαθμούς σε 21 παιχνίδια και περιμένει να δει τι θα γίνει στο CAS και το αν θα επιστραφούν οι έξι βαθμοί.

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι πως μέχρι να σκοράρει ο ΠΑΣ Γιάννινα το 1-0 δεν είχε τελική προς την εστία ενώ και το πρώτο γκολ ήταν αρκετά τυχερό για τους γηπεδούχους με τη μπάλα μετά το δοκάρι να χτυπάει στο χέρι του Σιαμπάνη και να καταλήγει στα δίχτυα.

Από την άλλη ο Άρης ολοκλήρωσε το ματς με 20 τελικές, οι δώδεκα μέσα από την περιοχή μάλιστα και συνολικά οι πέντε στην εστία και xgoals 1,39 αλλά τελικά ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση χωρίς να πετύχουν κάποιο γκολ μετά τη συμπλήρωση 98 λεπτών αγώνα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share