Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σήκωσέ το Μαρία: Σπουδαία πρόκριση της Σάκκαρη στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης!

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-1 σετ την Ιρίνα Μπέγκου

12 Φεβρουαρίου 2022 16:39
Σήκωσέ το Μαρία: Σπουδαία πρόκριση της Σάκκαρη στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Σάκκαρη έφυγε για τον τελικό στο ΟΠΕΝ της Αγίας Πετρούπολης. Η 26χρονη με τον δυναμισμό που διακρίνει το παιχνίδι της, υπέταξε τη Ρουμάνα, Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου με 6-4, 6-6(4), 6-4 και την Κυριακή (13/2) θα παίξει για το τρόπαιο στην πόλη της Ρωσίας.

Ξανά μαζί Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - Μαρία Σάκκαρη: Απομακρύνθηκαν τα «σύννεφα» στη σχέση τους (Video)

Σε ένα θρίλερ που ξεπέρασε τις τρεις ώρες η Σάκκαρη είχε τα ψυχικά αποθέματα στο τέλος να φθάσει στη νίκη απέναντι στην 31χρονη Ρουμάνα.

Η 26χρονη Ελληνίδα μετά την Οστράβα το 2021, εμφανίζεται ξανά σε τελικό και φιλοδοξεί να τελειώσει τη δουλειά και να πανηγυρίσει τον 2ο τίτλο της επαγγελματικής της καριέρας, μετά αυτόν στο Ραμπάτ το 2019.

μαρια-σακκαρη

Μυστήριο με δήλωση του Τσιτσιπά: "Ο άνθρωπος είναι πιο πίθηκος κι από τους περισσότερους πιθήκους" (photo)

Σε μία... περίεργη δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη του επί του Φόκινα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα στον πρώτο γύρο του 500αριου τουρνουά στο Ρότερνταμ και την Πέμπτη (10/02) θα παίξει με έναν εκ των Χάρις και Ιβάσκα, στη φάση των «16».

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα του με τον Φόκινα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, με χαρακτηριστική λεζάντα: «Ο άνθρωπος είναι πιο πίθηκος κι από όλους τους πιθήκους».

Ο εκατομμυριούχος Τσιτσιπάς - Το εξωφρενικό ποσό στο οποίο ανέρχονται τα έσοδα του από το τένις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Australian Open και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε τελικό ενός Γκραν Σλαμ. Οι Κύργιος-Κοκκινάκης, ωστόσο, συνεχίζουν ακάθεκτοι στο τελικό του διπλού ανδρών του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει ήδη καταφέρει απίστευτα πράγματα στην καριέρα του και είναι ακόμη μόλις 23 ετών, με αποτέλεσμα να έχει ο ίδιος δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για το μέλλον

Ήδη πάντως έχει και μία… περιουσία από το τένις, αφού τα έσοδά του μόνο από τις αγωνιστικές του επιδόσεις στα κορτ, ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία της ATP, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε κερδίσει 16,34 εκατομμύρια δολάρια σε έπαθλα, ή περίπου 14,64 εκατομμύρια ευρώ, πριν το φετινό Australian Open. Από την πορεία του στη Μελβούρνη εξασφάλισε ακόμη 567 χιλιάδες ευρώ, με αποτέλεσμα να φθάσει έτσι τα 15,27 εκατομμύρια ευρώ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share