Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σκάνδαλο! Πασίγνωστος διεθνής ποδοσφαιριστής κατηγορείται για κατάχρηση ζώων

Χρεώνει 200 ευρώ το κατεψυγμένο σπέρμα αλόγου

11 Φεβρουαρίου 2022 14:37
Σκάνδαλο! Πασίγνωστος διεθνής ποδοσφαιριστής κατηγορείται για κατάχρηση ζώων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Τόμας Μίλερ κατακεραυνώθηκε από μια οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων μετά τον τραυματισμό του αλόγου του κάνοντας «αφύσικες σεξουαλικές πράξεις για το κέρδος».

Ο Γερμανός επιθετικός αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, αφού η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων καταδίκασε τον Τόμας Μίλερ για «τεχνητή γονιμοποίηση με σκοπό το κέρδος», γράφει η «The Sun».

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου και η σύζυγός του Λίζα έχουν έναν στάβλο εδώ και αρκετά χρόνια και ασχολούνται με την εκτροφή και την πώληση αλόγων, και έχει ξεκινήσει μια επιχείρηση που σχετίζεται με την πώληση σπέρματος.

τόμας μίλερ

Χρεώνει 200 ευρώ το κατεψυγμένο σπέρμα

Η δόση του κατεψυγμένου σπέρματος που εγγυάται τη γονιμοποίηση της φοράδας κοστίζει 200 ​​ευρώ.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η σύζυγός του Λίζα, πρωταθλήτρια ιππέας, διευθύνουν το αγρόκτημα καρφιών Gut Wettlkam στη χώρα τους.

Τώρα ο Γερμανός επιθετικός έχει κατακριθεί από τον Peta αφού αποκάλυψε τον περίεργο τραυματισμό που υπέστη το άλογό του D'Avie.

«Δυστυχώς έχουμε άσχημα νέα. Το αγαπημένο μας D'Avie δεν θα είναι διαθέσιμο τους επόμενους μήνες. Δυστυχώς γλίστρησε κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής προσπάθειας προετοιμασίας για την περίοδο αναπαραγωγής και έπεσε δραματικά στο πλάι. Υπέφερε τραυματισμό στην περιοχή της οπλής και θα χρειαστεί να ξεκουραστεί πλήρως τους επόμενους μήνες» ανέφερε ο Μίλερ.

Peta: «Είναι απαίσιο»

Η εκπρόσωπος της Peta, Γιάνα Χόγκερ, εξοργίστηκε και είπε: «Είναι απαίσιο οι αυτοαποκαλούμενοι λάτρεις των αλόγων να αναγκάζουν τα ζώα που τους περιθάλπουν σε αφύσικες σεξουαλικές πράξεις για να αποκομίσουν το μέγιστο κέρδος από αυτά».

Τα γερμανικά ΜΜΕ εικάζουν ότι ο Μίλερ κερδίζει πολλά εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από αυτή την επιχείρηση εκτός από το ποδόσφαιρο, γι' αυτό οι οργανώσεις προστασίας των ζώων τον κατηγορούν ότι βγάζει χρήματα πιο σημαντικά από την υγεία των ζώων.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share