Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022

Κύπελλο Ελλάδας: Στο φόντο... αιώνιο ντέρμπι στον τελικό

Οι ημιτελικοί που έβγαλε η κληρωτίδα

7 Φεβρουαρίου 2022 13:16
Κύπελλο Ελλάδας: Στο φόντο... αιώνιο ντέρμπι στον τελικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κλήρωση του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, με το «αιώνιο» ντέρμπι να βρίσκεται... στο φόντο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η κληρωτίδα έβγαλε ντέρμπι στα ημιτελικά, αλλά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, με τον Προμηθέα που προκρίθηκε τελευταίος, να είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού, ο οποίος γλίτωσε από το κάζο στο πρωτάθλημα.

Η διοργάνωση θα γίνει στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης.

Τα ζευγάρια είναι τα εξής:

Προμηθέας-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Πρόστιμο 3.000 ευρώ στην ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.000 ευρώ από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για ρίψη αντικειμένων και συνθήματα από μερίδα οπαδών στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στις 29 Ιανουαρίου. Δεν προέκυψαν στοιχεία για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΕΚ

Αναλυτικά, η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

  • Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):
    α) ειδικό χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ για το πειθαρχικό παράπτωμα της ρίψης αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου και
    β) χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, κατα τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 29-1-2022 και
  • Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) των λοιπών αποδιδόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων (ήτοι 1. για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης εντάσεως με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και 2. επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου), για τον ως άνω αγώνα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share