Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 86-60: «Υποτάχθηκε» στους Καταλανούς η ομάδα του Πρίφτη

Ο Παναθηναϊκός αντιστάθηκε μόλις για ένα δεκάλεπτο της Μπαρτσελόνα στην 25η αγωνιστική της Euroleague

3 Φεβρουαρίου 2022 23:55
Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 86-60: «Υποτάχθηκε» στους Καταλανούς η ομάδα του Πρίφτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι “πράσινοι” είχαν να αντιμετωπίσουν τις απουσίες των Παπαπέτρου και Νέντοβιτς και με μοναδικό “διασωθέντα” τον Γιώργο Παπαγιάννη (18 πόντους, 4 ριμπάουντ), δεν κατάφερε να βάλουν “φρένο” στους Καταλανούς, που βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Ο Παναθηναϊκός “έπεσε” έτσι στο 5-17 στην κατάταξη της Euroleague, την ώρα που η Μπαρτσελόνα πέτυχε τη 19η νίκη της σε 24 αγώνες στη φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε άσχημα το ματς με την Μπαρτσελόνα να προηγείται γρήγορα με 10-5, αλλά ένα τάιμ άουτ του Δημήτρη Πρίφτη, άλλαξε την εικόνα του Τριφυλλιού και με “αιχμή του δόρατος” τον Παπαγιάννη μείωσε στον πόντο και έκλεισε το δεκάλεπτο με σκορ 17-15.

παναθηναικος-μπαρτσελονα

Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως, οι “πράσινοι” κόλλησαν στην επίθεση και η Μπαρτσελόνα με ένα τρίλεπτο “φωτιά” με 3/3 τρίποντα και 11-0 σερί, έβαλαν… πρόωρο τέλος στο ματς. Η διαφορά “εκτοξεύτηκε” πάνω από τους 15 πόντους και στο τέλος της περιόδου το σκορ ήταν 45-25 υπέρ των Καταλανών.

Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και μετά το ημίχρονο, με τη διαφορά να φθάνει στους 26 πόντους (56-30). Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και με τον Οκάρο Γουάιτ να δίνει βοήθειες στον Παπαγιάννη, η διαφορά μειώθηκε στους 19 πόντους, πριν “κλείσει” στο 63-42.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε όμως άσχημα και την τελευταία περίοδο, με την Μπαρτσελόνα να προηγείται ξανά με +26 (73-47) και να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα τη διαφορά, παρά το γεγονός ότι ο Γιασικεβίτσιους απέσυρε από νωρίς τους βασικούς του παίκτες. Το τελικό 86-60 είναι ενδεικτικό έτσι και της εικόνας του αγώνα, με τους “πράσινους” να γνωρίζουν τη 17η ήττα τους στη Euroleague.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share