Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Super League: Πάτησε τον ΠΑΣ με ηγέτη τον Ριέρα και φουλάρει για playoffs ο Αστέρας!

Έλαμψε ξανά ο Αστέρας!

2 Φεβρουαρίου 2022 17:24
Super League: Πάτησε τον ΠΑΣ με ηγέτη τον Ριέρα και φουλάρει για playoffs ο Αστέρας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς πάτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντριάν Ριέρα που σκόραρε δις στο πρώτο μέρος (3’, 36’) και «καθάρισε» για λογαριασμό των Αρκάδων.

Super League: Άναψε… κόκκινο στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός!

Πέμπτη διαδοχική νίκη (με μηδέν παθητικό) για τον Αστέρα Τρίπολης, που ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση και πήρε το πάνω χέρι για να μπει στα playoffs, έχοντας ακόμη έξι αγώνες να δώσει!

Αγνώριστος ο ΠΑΣ, είχε την φλύαρη κατοχή της μπάλας στο δεύτερο μέρος και ελάχιστες καλές στιγμές προς την εστία του Τσιφτσή.

Με την Λαμία εκτός έδρας παίζει την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας, ενώ ο ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το ματς

αστερασ-πασ

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τον Αντριάν Ριέρα μόλις στο 3ο λεπτό να ανοίγει το σκορ με την μπάλα να κοντράρει και στον Καραχάλιο, αλλά να καταλήγει τελικά στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα οι Αρκάδες είχαν πάρει τα πάνω τους, ενώ από το 15’ και μετά ανέβασε ρυθμούς και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο όσες ευκαιρίες είχε δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ, με τον Αντώνη Τσιφτσή να καθαρίζει για τους γηπεδούχους.

Στο 36’ ο Ριέρα ξαναχτύπησε και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0, με τον ΠΑΣ να έχει μια καλή ευκαιρία να μειώσει στο 39’ όταν ο Τσιφτσής έδιωξε το σουτ του Μορέιρα. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να πηγαίνει στα αποδυτήρια με ισχυρό προβάδισμα.

Δραματικές στιγμές σε ελληνικό γήπεδο: Κατέρρευσε νεαρός παίκτης κατά τη διάρκεια αγώνα

κατερρευσε-παικτησ

Σοκ στον αγώνα Ηλιούπολη - Ερμιονίδα, αφού σύμφωνα με τον διευθυντή επικοινωνίας της φιλοξενούμενης ομάδας, Λευτέρη Δαγρέ, ένας νεαρός ποδοσφαιριστής κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Γ' Εθνικής.

Ο ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης όταν πήγε να εκτελέσει πλάγιο άουτ και άμεσα βρέθηκαν δίπλα του οι γιατροί των ομάδων.

Οπως αναφέρει ο Λευτέρης Δαγρές και σύμφωνα με αξιωματούχους του αγώνα ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελάχιστο σφυγμό και χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Μάλιστα, αναφέρει πως πρόκειται για τον 22χρονο Αλέξανδρο Λάμπι, ο οποίος φοράει το νούμερο 11.

Στο πρωτόκολλο των αγώνων της Γ' Εθνικής δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία ασθενοφόρου στα ματς και ο παίκτης μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, ενώ το παιχνίδι διεκόπη οριστικά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share