Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βίντεο - σοκ ! Διαιτητής έβγαλε όπλο μετά τη λήξη του αγώνα και τραυμάτισε δύο παίκτες (video)

Τρόμος για όσους ήταν παρόντες!

31 Ιανουαρίου 2022 13:45
Βίντεο - σοκ ! Διαιτητής έβγαλε όπλο μετά τη λήξη του αγώνα και τραυμάτισε δύο παίκτες (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας διαιτητής τράβηξε ένα όπλο και το έστρεψε στους παίκτες κατά τη διάρκεια ενός ερασιτεχνικού αγώνα σάλας στο Ρίο Γκράντε. Το περιστατικό, που μεταδόθηκε ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγράφηκε στην Πολιτική Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση.

Ο ένοπλος διαιτητής τραυμάτισε δύο παίκτες στο γήπεδο και σύμφωνα με την Πολιτική Αστυνομία, ο ρέφερι είναι αξιωματικός της στρατιωτικής αστυνομίας. Ο διαιτητής κατέγραψε απειλή και οι παίκτες της ομάδας το αρνούνται και φοβούνται αντίποινα.

Χτύπησε δύο αθλητές με το κοντάκι

Η ομάδα «É Us Guri» αναφέρει ότι δύο αθλητές της χτυπήθηκαν από κοντάκια τουφεκιού και ο ένας από αυτούς δέχτηκε τρία ράμματα στο κεφάλι , ένας άλλος λιποθύμησε και οδηγήθηκε σε μονάδα υγείας.

Όλα συνέβησαν μόλις τελείωσε ο αγώνας, που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη στην Playa del Cassino, αφού ξέσπασε μια έντονη συζήτηση μεταξύ των παικτών της νικήτριας ομάδας και του διαιτητή, ο οποίος αμέσως έβγαλε και έδειξε ένα όπλο στους αθλητές.

Βίντεο και εικόνες που κυκλοφορούν στα δίκτυα δείχνουν και τη στιγμή που ο κριτής, που προσδιορίζεται ως Μάουρο, επιτίθεται σε κάποιους παίκτες με μπουνιές και χτυπήματα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share