Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Το τελείωσε ο Βαλιέντε

Σκαρφάλωσε στην εξάδα

24 Ιανουαρίου 2022 21:49
Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Το τελείωσε ο Βαλιέντε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλμα στην εξάδα κατάφερε να κάνει ο Αστέρας. Οι Αρκάδες έφτασαν στην τρίτη συνεχόμενη τους νίκη επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν εξαιτίας του χιονιού που κάλυψε το τερέν του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, όμως ο Βαλιέντε έδωσε τη λύση στο 88ο λεπτό.

Αγωνία προκάλεσε ο τραυματισμός του Νταβίνο Βέρχουλστ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έπειτα από μία σύγκρουση που είχε με τον Σίτο, μένοντας κάτω για περίπου πέντε λεπτά.

Στη βαθμολογία, ο Αστέρας έφτασε στους 26 πόντους και βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με τον ΟΦΗ. Ουραγός στους εννέα πόντους και στο -1 από τον Ατρόμητο παρέμεινε ο Απόλλωνας.

Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος με αλλαγές, θέλοντας να αλλάξουν πράγματα και να γίνουν πιο επιθετικές. Οι Αρκάδες μπήκαν με διαθέσεις να γίνουν απειλητικοί. Στο 46΄ο Σόνι έκανε ένα σουτ, με τον Βερχούλστ να διώχνει με δυσκολία. Στη συνέχεια ο Κρεσπί πήρε κεφαλιά έπειτα από σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 47' ο Μπαράλες είχε νέα προσπάθεια με το κεφάλι, αλλά ξανά άουτ η μπάλα. Στο 54' ο Αστέρας είχε δεύτερο δοκάρι με σουτ από τον Σίτο.

Όλα αυτά μέχρι το 55ο λεπτό. Ο Βέρχουλστ έπεσε στο έδαφος έπειτα από σύγκρουση με τον Σίτο. Μπήκαν αμέσως και τα δύο ιατρικά τιμ των δύο ομάδων για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Μετά από περίπου πέντε λεπτά αποχώρησε με κολάρο και φορείο, ενώ διεκομίσθη στο νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχει ανησυχία.

Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια, με τον Μπαράλες στο 73' να πιάνει ένα σουτ, με την μπάλα να φεύγει αρκετά άουτ. Όσο κυλούσαν τα λεπτά, ο Αστέρας προσπάθησε εκ νέου να γίνει απειλητικός και εν τέλει κατάφερε να βρει την λύση. Στο 88ο λεπτό ο Καρμόνα ντρίμπλαρε στα δεξιά της περιοχής και γύρισε προς τον Βαλιέντε, ο οποίος με πλασέ έκανε και το 1-0. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share