Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο ο Ολυμπιακός - Ούτε Βελιγράδι, ούτε Πειραιά η αποστολή

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν προς Σερβία, αλλά ούτε μπορούν ακόμη να γυρίσουν στα σπίτια τους

24 Ιανουαρίου 2022 17:23
Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο ο Ολυμπιακός - Ούτε Βελιγράδι, ούτε Πειραιά η αποστολή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρίσκεται η αποστολή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, η οποία επρόκειτο να ταξιδέψει για τη Σερβία, ενόψει του αγώνα με τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς την Τετάρτη (26/1), στο πλαίσιο του Champions League.

Η πτήση για το Βελιγράδι ακυρώθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και, την ίδια στιγμή, τα προβλήματα στις οδικές μετακινήσεις που έχουν προκληθεί στο λεκανοπέδιο, καθιστούν απαγορευτική την επιστροφή της αποστολής στον Πειραιά.

Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται σε αναζήτηση εναλλακτικής λύσης για να ταξιδέψουν στη Σερβία και στο μεταξύ παίκτες και τεχνική ηγεσία παραμένουν στο αεροδρόμιο, καθώς η προσπάθεια εξεύρεσης δωματίων σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της περιοχής απέβη άκαρπη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

αεροδρομιο-χιονια

Κραυγή αγωνίας: “Είμαι εγκλωβισμένος με την έγκυο γυναίκα μου” - Σκηνές τρόμου στην Αττική Οδό

Τεράστια είναι τα προβλήματα που έχει επιφέρει η κακοκαιρία «Ελπίδα», έστω κι αν οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για την ένταση των καιρικών φαινομένων. Αυτή την ώρα συνεχίζει να χιονίζει ακατάπαυστα και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ χιλιάδες είναι οι πολίτες που προσπαθούν να φτάσουν στα σπίτια τους χωρίς να τα καταφέρνουν.

Θυμίζουμε ότι από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, το Δημόσιο έριξε ρολά, καθώς δόθηκε η δυνατότητα στους εργαζόμενους να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το κέντρο της πόλης

Μόσχα θυμίζει το κέντρο της Αθήνας με τις εικόνες από την Πανεπιστημίου και την Αλεξάνδρας να υπογραμμίζουν την ένταση της «Ελπίδας» με το χιόνι να πέφτει πυκνό και να δυσκολεύει αφάνταστα τους οδηγούς.

Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης διακόπηκε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου στην Ηλιούπολη και στα δύο ρεύματα από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου προς την περιφερειακή Καρέα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share