Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Παγωμάρα" στην ΑΕΚ: Παίκτης της "Ένωσης" τέθηκε νοκ άουτ λόγω προβλήματος στην καρδιά!

Ευχή όλων να επιστρέψει σύντομα υγιής στα παρκέ

16 Ιανουαρίου 2022 18:44
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τελευταίο άσχημο νέο που μας έρχεται από την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ αφορά τον Μπράιαν Ανγκόλα, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ επ΄ αόριστον, λόγω ενός προβλήματος που έχει με την καρδιά του. Ο Κολομβιανός γκαρντ/φόργουορντ ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μετέβη απευθείας για εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά.

Η οικογένεια της ΑΕΚ είπε το «τελευταίο αντίο» στον Στέλιο Σεραφείδη

Νωρίτερα ήταν ένας εκ των παικτών της Ένωσης που είχε προσβληθεί από κορονοϊό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το πρόβλημά του έχει σχέση με τον συγκεκριμένο ιό.

ανγκολα-αεκ

Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά έως τώρα η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα μπορέσει θα επιστρέψει κάποια στιγμή στα παρκέ.

Προς το παρόν θα τεθεί μακριά από τις προπονήσεις γι΄ άγνωστο χρονικό διάστημα, προκειμένου ν΄ ακολουθήσει συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημά του.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανησυχούν έντονα και παρακολουθούν με αγωνία την εξέλιξη, μιας και είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από τον θάνατο του Στέβαν Γέλοβατς λόγω εγκεφαλικού.

Είδηση σοκ: Νεκρός ο 19χρονος γιος παλαίμαχου παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ

Θλίψη για την οικογένεια του Ευάγγελου Γιαννόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 13 Ιανουαρίου στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών στην Κύπρο.

Ο άτυχος 19χρονος ήταν γιος του Αλέξη Γιαννόπουλου, παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, που είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ και στην Ολυμπιάδα Αιγάλεω.

O Ευάγγελος Γιαννόπουλος ήταν συνοδηγός σε ΙΧ που οδηγούσε φίλος του, με το όχημα για αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες να ανατρέπεται και να βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα, με τον οδηγό να αποκομίζει κατάγματα, αλλά να είναι εκτός κινδύνου.

γιοσ-παλαιμαχοσ-αεκ-ολυμπιακου

Μάλιστα ο πατέρας του άτυχου νεαρού, που ήταν σμηνίτης, μέσω των social media αποχαιρέτησε τον γιο του με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Μερικές φορές αναρωτιέσαι γιατί ο Θεός σκέφτεται με αυτό τον τρόπο. Χάσαμε τον γιο μας σε δυστύχημα στις 13 του μηνός. Σμηνίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος ετών 19 παρών! Πόνος, πόνος, πόνος...», ήταν το σχετικό μήνυμα του Αλέξη Γιαννόπουλου.

Όπως μετέδωσε η κυπριακή ιστοσελίδα "cyprustimes.com" «γύρω στις 2 το μεσημέρι, όχημα που κινείτο στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ξέφυγε από την πορεία του, εισήλθε αρχικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ακολούθως αφού προσέκρουσε βίαια και απέκοψε σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ανατράπηκε παραπλεύρως του δρόμου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share