Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος για τον Ηλία Ατματσίδη και την ΑΕΚ

Βαρύ "κιτρινόμαυρο" πένθος

16 Ιανουαρίου 2022 16:04
Θρήνος για τον Ηλία Ατματσίδη και την ΑΕΚ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρύ πένθος για τον Ηλία Ατματσίδη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, Σοφία.

Διαβάστε επίσης - Είδηση σοκ: Νεκρός ο 19χρονος γιος παλαίμαχου παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (photo)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον παλαίμαχο άσο και την οικογένειά του.

Αναλυτικά:

Η οικογένεια της ΑΕΚ συμμετέχει στο πένθος του Ηλία Ατματσίδη και των οικείων του για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Σοφίας. Θερμά συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα.

αεκ-ατματσιδησ

Τραγικές ώρες για τη Φαίη Μαυραγάνη - Βαρύ πένθος στην οικογένειά της

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα.

Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας της σε νεαρή ηλικία και έγραψε χαρακτηριστικά ως λεζάντα: «Α ρε μαμά, α ρε μανούλα». Πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι δε δίστασαν να την συλλυπηθούν.

Μάλιστα, σήμερα η Φαίη Μαυραγάνη έλειπε από την εκπομπή της στο Open «Τώρα ό,τι συμβαίνει», με τον συνεργάτη της Κωστή Πλάντζο να παίρνει τη θέση της.

Σοκαρισμένος ο Νίκος Μάνεσης: Δύσκολες στιγμές για τον παρουσιαστή

Δύσκολες στιγμές πέρασε στον αέρα του Alpha ο Νίκος Μάνεσης, με τον παρουσιαστή να βλέπει άνθρωπό του να αντιμετωπίζει πρόβλημα και να σπεύδει να δώσει λύση.

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τη χώρας μας βρίσκεται στην κορυφή των ειδήσεων σήμερα. Βροχές, καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι επικρατούν από τις πρωινές ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας με την κακοκαιρία να δείχνει τα «δόντια της».

Το απρόοπτο που τάραξε την εκπομπή του Μάνεση

Σε μία από τις ζωντανές συνδέσεις που πραγματοποίησε η εκπομπή του Alpha, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» για την Live ενημέρωση για τον καιρό, είδαμε ρεπόρτερ της εκπομπής να μεταφέρει τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στον Φλοίσβο.

Ο ρεπόρτερ βρισκόταν λίγα μέτρα πιο δίπλα από την θάλασσα η οποία είχε κύματα τα οποία έφταναν μερικά μέτρα ύψος. Ο ρεπόρτερ μαζί με τον κάμεραμαν φαίνεται πως θεώρησαν αρκετή την απόσταση που είχαν κρατήσει από τα κύματα ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύνδεση έγινε το ευτράπελο.

Ένα μεγάλο κύμα έσκασε στον κυματοθραύστη της ακτής ωστόσο ήταν τέτοιας δύναμης που έφτασε τον δημοσιογράφο και τον «σκέπασε». Το ίδιο συνέβη και με την κάμερα της εκπομπής η οποία «κόλλησε» προφανώς γιατί είχε βραχεί και πήρε νερά.

«Τώρα ξεκινάει η κακοκαιρία Γιώργο», ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής Νίκος Μάνεσης.

«Ακριβώς», απαντάει το ρεπόρτερ όμως εκείνη τη στιγμή το κύμα πέφτει πάνω τους και ακούγεται να λέγεται λίγο πριν χαθεί το σήμα «Τώρα μας καλύπτει! Μας κάλυψε!».

Ο Νίκος Μάνεσης, που πρόσφατα πέρασε... σύγχυση στο σπίτι του, προχώρησε άμεσα σε διαφημίσεις μετά το συμβάν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share