Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Καρφώνει" Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς: Δεν παίζουν όλοι με τους ίδιους κανόνες - Κάνουν τους υπόλοιπους να φαίνονται ανόητοι! (video)

"Απασφάλισε" σε δηλώσεις του από την Αυστραλία ο Έλληνας τενίστας

13 Ιανουαρίου 2022 11:01
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του οπτική για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς την οποία παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης την τελευταία εβδομάδα εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον Σέρβο και όλα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στην Αυστραλία και σημείωσε ότι «φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους ίδιους κανόνες» ενώ τόνισε ότι μια μικρή μειοψηφία κάνει όλους τους υπόλοιπους τενίστες που ακολουθούν τους κανόνες να μοιάζουν «ανόητοι».

Μετανιωμένος ο Νόβακ Τζόκοβιτς: «Εκανα λάθος που έδωσα συνέντευξη ενώ ήμουν θετικός» - Μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram (photo)

«Φαίνεται ότι δεν παίζουν όλοι σύμφωνα με τους κανόνες του Αυστραλιανού Οπεν ή κάποιων κυβερνήσεων και μια μικρή πλειοψηφία αυτού του ποσοστού επιλέγει να ακολουθήσει τον δικό της τρόπο, κάνοντας τους υπόλοιπους, οι οποίοι είναι η πλειοψηφία, να μοιάζουν σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο στη συνέχει τόνισε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με το σώμα του.

«Είναι πολύ σημαντικό το σώμα σου, είναι το μηχάνημά σου, αν νιώθεις ότι δεν είσαι ασφαλής πρέπει να το προστατεύσεις και πρέπει να επιλέγεις με αυτό σαν γνώμονα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Εξελίξεις με Τζόκοβιτς: Έγινε η κλήρωση του Australian Open

Κανονικά θα αγωνιστεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open, καθώς στην κλήρωση που διεξήχθη τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/1), ο Σέρβος τενίστας συμμετείχε κανονικά ως το Νο1 της κατάταξης.

Σύμφωνα με την κλήρωση, μάλιστα, ο Τζόκοβιτς στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κεσμάνοβιτς.

Νέος σάλος με τον Σέρβο τενίστα: Είπε ψέματα και στους Ισπανούς;

Το ταξίδι του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Ισπανία λίγες μέρες πριν φτάσει στην Αυστραλία διερευνάται τώρα από την ισπανική κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα των τοπικών ΜΜΕ, με την αυστραλιανή κυβέρνηση να είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη δική της απόφαση για την βίζα του πρωταθλητή του τένις το απόγευμα της Πέμπτης. Το απόγευμα επίσης, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί και η ηλεκτρονική κλήρωση του Australian Open.

Καθώς όλοι περιμένουν να ακούσουν την απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ, η International Tennis Writers Association δήλωσε ότι είναι «βαθιά ανησυχητικό» ότι ο 20 φορές νικητής του γκραν σλαμ δεν ενημέρωσε το προσωπικό της γαλλικής εφημερίδας L’Equipe ότι ήταν θετικός στον COVID όταν πόζαρε για φωτογραφίες δύο μέρες μετά τη μόλυνση.

Το Νο.1 του κόσμου ταξίδεψε στην Ισπανία στα τέλη Δεκεμβρίου για να προπονηθεί πριν από το Australian Open. Από τις 20 Σεπτεμβρίου, οι Σέρβοι πολίτες πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολίου ή ιατρική εξαίρεση για να εισέλθουν στην Ισπανία.

Το τοπικό μέσο COPE ανέφερε ότι οι ισπανικές αρχές διερευνούν τώρα εάν ζήτησε ειδική άδεια για να πάει στην Ισπανία, δεδομένου ότι έκανε προπόνηση και μπορεί να μην είχε εμπλακεί σε «απαραίτητες εργασίες» ή «υψηλού επιπέδου αθλητικές εκδηλώσεις», που θεωρούνται έγκυροι λόγοι για την είσοδο στη χώρα σύμφωνα με το ισπανικό δίκαιο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share