Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Στο χέρι της κυβέρνησης η συμμετοχή του στο Australian Open

10 Ιανουαρίου 2022 10:30
Συνελήφθη ο Νόβακ Τζόκοβιτς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φέρεται να έχει συλληφθεί στη Μελβούρνη, λίγη μόνο ώρα μετά τη νίκη του στο δικαστήριο, για τη βίζα με την οποία ταξίδεψε στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει Σέρβα δημοσιογράφος που μίλησε με τον πατέρα του Νόλε, έγινε σύλληψη του 34χρονου τενίστα με σκοπό την απέλασή του!

Τι υποστηρίζει ο αδερφός του

Σύμφωνα με σέρβο δημοσιογράφο, ο αδερφός του Τζόκοβιτς είπε στον σερβικό Τύπο ότι «θέλουν να συλλάβουν τον Τζόκοβιτς», με τον τελευταίο να βρίσκεται αυτή τη στιγμή με τους δικηγόρους του και εξετάζει τις επιλογές που έχει.

«Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το αφήσουμε να διαρρεύσει (σ.σ. την επικείμενη σύλληψή του) σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουν να τον συλλάβουν. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούμε διαβουλεύσεις για τα επόμενα βήματα. Ο Τζόκοβιτς βρίσκεται με τους δικηγόρους του στην αίθουσα που βρισκόταν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και εξετάζει τις επιλογές του».

Διαψεύδουν πηγές της κυβέρνησης

Ωστόσο, τέσσερις πηγές που επικαλούνται αυστραλιανά ΜΜΕ -συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση- επιμένουν ότι δεν ισχύουν οι φήμες περί σύλληψής του.

Παράλληλα, υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν δυνάμεις ασφαλείας ή ομοσπονδιακοί αστυνομικοί στον πύργο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Τζόκοβιτς.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Στο χέρι της κυβέρνησης η συμμετοχή του στο Australian Open

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς “κέρδισε” το δικαστήριο για τη βίζα του και πλέον μπορεί να φύγει από το ξενοδοχείο καραντίνας, αλλά ακόμη δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί και στο Australian Open.

Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση από την Αυστραλία, ο υπουργός Μετανάστευσης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ξανά τη βίζα του Σέρβου τενίστα, με προσωπική απόφαση. Σε αυτή την περίπτωση, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στη χώρα για την επόμενη τριετία.

“Θα εξετάσει το ενδεχόμενο μιας προσωπικής επέμβασης”, αναφέρουν από τη χώρα των καγκουρό, την ώρα που ο Τζόκοβιτς αγωνιά για τη συμμετοχή του στο Australian Open, όπου και θα διεκδικήσει να γίνει ο μοναδικός τενίστας όλων των εποχών, με 21 Γκραν Σλαμ στην κατοχή του.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share