Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Super League: Ο Ναμπί έσωσε τον ΟΦΗ - Ισοπαλία με ΠΑΣ (Βίντεο)

Η ομάδα της Κρήτης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 93' με γκολ της χρυσής αλλαγής του Νιόμπλια

8 Ιανουαρίου 2022 19:52
Super League: Ο Ναμπί έσωσε τον ΟΦΗ - Ισοπαλία με ΠΑΣ (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: "Σωτήρας" ο Ναμπί! Ισοπαλία 1-1 με ΠΑΣ. Η ομάδα της Κρήτης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 93' με γκολ της χρυσής αλλαγής του Νιόμπλια. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τις αποφάσεις σχετικά με το πρωτάθλημα.

Οι Γιαννιώτες ήταν εκείνοι που είχαν την πρώτη τελική στο παιχνίδι (μακρινό σουτ του Μορέιρα στο 4'), ωστόσο εν συνεχεία ανέλαβε δράση ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί -έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Νέιρα και Λάμπρου- δημιουργούσαν σταθερά απειλές προς την αντίπαλη εστία, έχοντας όμως την ατυχία να έχουν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Σούλη.

Ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων είχε απαντήσεις στις δύο στιγμές του Λάμπρου (πλασέ στο 4' και σουτ εκτός περιοχής στο 16'), με το αριστερό δοκάρι να στέκεται… στο πλευρό του στο 23', όταν ο Νέιρα έστειλε την μπάλα πάνω του, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και μακρινό τελείωμα.

Εν συνεχεία η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έβαλε στο ρεπερτόριό της τις στατικές φάσεις, τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί. Ελέω, λοιπόν και του εξαιρετικού Σούλη -ο οποίος ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος με έξι αποκρούσεις- οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Και αφού δεν το... έβαζε ο ΟΦΗ, ήρθε ο Περέα να τον τιμωρήσει. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Κρητικών τη φετινή σεζόν έφυγε με ταχύτητα στον χώρο, πάτησε περιοχή, προσπέρασε τον Πασαλίδη και πλάσαρε εύστοχα από δύσκολη γωνία για το 0-1. Σημειώνοντας, έτσι, το 5ο του γκολ μετά τον Νοέμβριο!

Ο Νίκος Νιόπλιας έριξε άμεσα στο παιχνίδι τους Ντε Γκουζμάν, Ντουρμισάι και Τοράλ (στις θέσεις των Τσιλιανίδη, Φαν Ντάινεν και Νέιρα, αντίστοιχα). Ο ΟΦΗ σημείωσε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά στο 61' με την κεφαλιά του Τοράλ (πάλι στην αριστερή δοκό η μπάλα.

Οι Κρητικοί είχαν ακόμα δύο ευκαιρίες, στο 63' με τον Ντουρμισάι και στο 68' με τον Λάμπρου, ωστόσο εν συνεχεία φάνηκαν αρκετά αγχωμένοι. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Γιαννιώτες θα έφευγαν με σπουδαίο «διπλό», ήρθε ο Ναμπί -ο οποίος είχε μπει στο 90'+1'- για να σκοράρει στο 90'+3'. Ο άσος των γηπεδούχων έπιασε σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να κοντράρει στον Εραμούσπε και να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας, 4-3-3): Βάτερμαν – Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης – Μεγιάδο (89' Ναμπί), Γκαγιέγκος (74' Καστάινιος), Νέιρα (61' Τοράλ) – Τσιλιανίδης (61' Ντε Γκούζμαν), Φαν Ντάινεν (61' Ντουρμισάι), Λάμπρου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξά, 4-4-2): Σούλης – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Μπρένερ (46' Στάνκο), Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα – Περέα (91' Π. Τριάδης), Μιλιντσεάνου (71' Μίνα)

Πηγή: sportdog.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share