Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εμβολιασμένος στην Αυστραλία ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας

Θα λάβει κανονικά μέρος στο Αυστραλιανό ΟΠΕΝ

7 Ιανουαρίου 2022 13:17
Στέφανος Τσιτσιπάς: Εμβολιασμένος στην Αυστραλία ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πάρει μέρος στο Αυστραλιανό Όπεν ως εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, πηγαίνει σήμερα στην Αυστραλία έχοντας κάνει το εμβόλιο. Η Κρατική Τηλεόραση αποκάλυψε και ποιο έκανε.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε πει σε συνέντευξη του πριν μέρες για διάφορα πράγματα της ζωής του και δεν θα μπορούσε να μη σταθεί στο τιτίβισμά του για τα Harrods και τον σάλο που δημιουργήθηκε εν μέσω της καραντίνας λόγω της πανδημίας, αλλά είχε τονίσει πως θα κάνει και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Το Νο4 του κόσμου, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και του ανταποκριτής της από τη Μελβούρνη, Αλέκου Μάρκελλου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμβολιάστηκε και ταξίδεψε για την Αυστραλία.

στεφανοσ-τσιτσιπασ

«Ο Τσιτσιπάς έχει εμβολιαστεί με Johnson»

Ο Στεφ θα πάρει μέρος στο Australian Open έχοντας κάνει το εμβόλιο της Johnson, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της Κρατικής Τηλεόρασης επικαλώντας πηγές από τον οικογενειακό κύκλο του τενίστα.

«Για τους Έλληνες πρωταθλητές, για τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς έχουν εμβολιαστεί. Ο Τσιτσιπάς έχει εμβολιαστεί με Johnson, το επιβεβαίωσα από οικογενειακή του πηγή. Πηγαίνει καλά και η αποθεραπεία του χεριού του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όμηρος» σε ξενοδοχείο μεταναστών ο Τζόκοβιτς - Αποφασίζουν για την απέλασή του οι Αυστραλοί

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει... αιχμάλωτος στη Μελβούρνη και είναι υποχρεωμένος να περιμένει σε ένα ξενοδοχείο μεταναστών για να μάθει αν θα παραμείνει στη χώρα και θα συμμετάσχει στο Austrialian Open ή θα απελαθεί έπειτα από την ακύρωση της βίζας του την Τετάρτη (5/1), κατά την άφιξή του στην Αυστραλία.

νοβακ-τζοκοβιτσ

Ο 34χρονος Σέρβος σταρ και νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, είναι αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο απέλασης μετά την ακύρωση της βίζας του, έχοντας σκεφτεί προηγουμένως ότι θα μπορούσε να εισέλθει στην Αυστραλία μέσω ιατρικής εξαίρεσης για να αποφύγει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Ο Τζόκοβιτς άσκησε έφεση μέσω των δικηγόρων του στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Μελβούρνης για την ακύρωση απόφασης της αυστραλιανής κυβέρνησης και στην χθεσινή ακρόαση που ξεκίνησε στις 6 μμ (τοπική ώρα, 9 ώρα Ελλάδας) αναμενόταν να αποφανθεί για την τύχη του, αλλά ο αρμόδιος δικαστής ανέβαλε τη διαδικασία για τις 10 το πρωί της Δευτέρας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share