Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-0: «Έσπασε» το εκτός έδρας αήττητο των Κρητικών

Σκόρερ ο Ριέρα

4 Ιανουαρίου 2022 21:42
Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-0: «Έσπασε» το εκτός έδρας αήττητο των Κρητικών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με σκόρερ τον Ριέρα στο 38' ο ελαφρώς ανώτερος Αστέρας επικράτησε με 1-0 τον ΟΦΗ - δοκάρι ο Λάμπρου στο 61' - και μπήκε δυνατά στη μάχη της διεκδίκησης μιας θέσης στα play offs.

Ο αγώνας

Καλός ο ρυθμός από το ξεκίνημα του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να δείχνουν διάθεση για να παίξουν ποδόσφαιρο. Οι διακοπές λιγοστές, όπως και τα φάουλ, με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα και να φτιάχνουν δύο μεγάλες φάσεις να σκοράρουν αλλά πρώτη κεφαλιά του Σίτο πέρασε άουτ και μετά αυτή του Μπαράλες βρήκε στο γόνατο του Βάτερμαν.

αστέρας όφη

Ο ΟΦΗ απάντησε στις μεγάλες στιγμές με τον Ναμπί να κάνει κακό πλασέ από το ύψους του πέναλτι και τον Αστέρα να ανεβάζει τις γραμμές του ψάχνοντας το γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου, το οποίο και βρήκε με υπέροχη αντεπίθεση. Ήταν το 38ο λεπτό με τον Καρμόνα να γυρίζει την κατάλληλη στιγμή και τον Ριέρα να εκτελεί με πλασέ στην κίνηση τον Βάτερμαν για το 1-0 του πρώτου μέρους.

Η είσοδος του Σονί έδωσε ορμή και έκανε απρόβλεπτο τον Αστέρα, αλλά σιγά σιγά ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ρυθμούς, δημιουργώντας ευκαιρίες και πιέζοντας την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς. Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, όταν το σουτ του Λάμπρου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 71’ ο Άλβαρες έκανε την σέντρα με τον Μπαράλες να παίρνει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να περνάει λίγο άουτ και λίγο μετά ο Βάτερμαν έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Σονί. Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ είχε την κατοχή, προσπάθησε να φτιάξει φάσεις χωρίς να το καταφέρει αφού ο Αστέρας είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους, με τον Άλβαρες να βλέπει την τρομερή εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε στο 90’+3’ να σταματάει στη συμβολή των δοκών.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share