Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός 1-0: Έδωσε τη λύση ο Περέα

Με το δεξί μπήκε το 2022!

4 Ιανουαρίου 2022 19:23
ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός 1-0: Έδωσε τη λύση ο Περέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αποδείξει φέτος ότι δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες και είναι μια ομάδα πολύ σκληρή για να πεθάνει και αυτό έδειξε και στο ματς με τον Ιωνικό το οποίο άνοιξε την αυλαία της Super League Interwetten για το 2022. Ο Άγιαξ της Ηπείρου επικράτησε 1-0 της ομάδας της Νίκαιας με τον Περέα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας

Παρά τα αρκετά προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι δύο ομάδες λόγω του κορωνοϊού, έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ιωνικό στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με κύριο εκφραστή τον Αοσμάν να φτάνει με αξιώσεις στην περιοχή του ΠΑΣ, χωρίς να υπάρχει καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός περέα

Στη συνέχεια οι Ηπειρώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης στο 14ο λεπτό, όταν ο Χουτεσιώτης έδιωξε σε πρώτο χρόνο το διαγώνιο σουτ του Λιάσου και σε δεύτερο ο Τσιγκρίνσκι απομάκρυνε σε κόρνερ την προβολή του Περέα.

Στο 23' ήταν η σειρά του Ιωνικού να απειλήσει, αφού μετά από σέντρα του Γκοτσούλια στο δεύτερο δοκάρι, ο Κιάκος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Σούλη. Στο 34ο λεπτό ο ΠΑΣ απείλησε ξανά, με τον Μπρένερ να πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Χουτεσιώτης επενέβη και μπλόκαρε την μπάλα.

Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον Ιωνικό, με τον Λενίς στο 36ο λεπτό να βγάζει γλυκιά σέντρα από τα δεξιά, όμως ο Αοσμάν δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και αρχικά απείλησε με Μιλιντσεάνου και Περέα για να έρθει το γκολ για τους γηπεδούχους στο 51' λεπτό, με τον Χουτεσιώτη να νικάει αρχικά τον Μιλιντσεάνου, όμως σε δεύτερο χρόνο ο Περέα σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Λίγα λεπτά μετά το γκολ του ΠΑΣ ο Ιωνικός βρέθηκε μια... ανάσα από την ισοφάριση, αφού ο Λενίς βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Σούλη, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Στο 75ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει το προβάδισμα του, με τον Μπρένερ να βγάζει την σέντρα και τον Μιλιντσεάνου να κάνει ολομόναχος την προβολή, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 86ο λεπτό ο Περέα σημείωσε και δεύτερο γκολ, ωστόσο μετά και από υπόδειξη του VAR το τέρμα του Κολομβιανού επιθετικού ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε το υπέρ του προβάδισμα, με το τελευταίο σφύριγμα του Αγγελάκη, να βρίσκει τους Ηπειρώτες να πανηγυρίζουν το πρώτο τους τρίποντο στο 2022, ενώ αντίθετα ο Ιωνικός έκανε... ποδαρικό με το αριστερό στο νέο χρόνο.


 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share