Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προμηθέας-Βενέτσια 68-78: Επειγόντως αλλαγές...

Μπλακ άουτ στο τέλος και χρειάζεται λίφτινγκ

21 Δεκεμβρίου 2021 21:40
Προμηθέας-Βενέτσια 68-78: Επειγόντως αλλαγές...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας Προμηθέας που... φωνάζει για αλλαγές πάλεψε με τη Βενέτσια, μετά τη «βαριά» ήττα στο ΟΑΚΑ, αλλά ηττήθηκε με ένα κάκιστο τελευταίο τετράλεπτο από τη Βενέτσια με 78-68, μένοντας τελευταίος στο Eurocup.

Το ματς

Ο Προμηθέας υπερείχε σε πολλά στο πρώτο ημίχρονο, με το δίδυμο Γκραντ και Ρέι να τον καθοδηγεί, όμως τα χάλαγε στην τελική προσπάθεια. Τα ποσοστά ευστοχίας ήταν πολύ χαμηλά και γι' αυτό έκλεισε το ημίχρονο μόλις στο +1, 31-30.

Η εκκίνηση ου δεύτερου μέρους ήταν πολύ καλή, με τη μπάλα να περνάει με υπομονή μέσα στη ρακέτα στον ανίκητο δίδυμο Γκραντ και Αγραβάνη και στο 35' το σκορ να είναι 46-38. Η Βενέτσια όμως έκλεισε τους διαδρόμους, ο Σάντερς άρχισε το δικό του επιθετικό ρεσιτάλ και με γρήγορο 10-0 προσπέρασε με 46-48. Το δεκάλεπτο έληξε με τον Προμηθέα στο 54-52 έχοντας δείξει ψύχραιμη αντίδραση.

Ο... αγριεμένος Αγραβάνης έφερε τον Προμηθέα στο 59-54, η επιπολαιότητα, τα εύκολα λάθη και ο συνδεδεμένος με το καλάθι του Προμηθέα Σάντερς το 59-59 στο 34'. Το «ψυχρό αίμα» του Μάικ Μπράμος σήμανε την... καταστροφή. Αυτό αρχικά έφερε το 62-73 με συνοπτικές διαδικασίες στο 38', αφού ο ομογενής γκαρντ άργησε αλλά βρήκε την ευστοχία του από μακριά. Από το 61-61 η Βενέτσια πήγε σε τρία λεπτά στο 62-76(!) και όλα φυσικά είχαν τελειώσει.

ΤΟ ΕΚΡΙΝΕ: Μπορεί ο Βίκτορ Σάντερς να ήταν η επιθετική αιχμή της Βενέτσια στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως ο Μάικ Μπράμος ήταν αυτός που στο τελευταίο πεντάλεπτο το πήρε πάνω του, πέτυχε καθοριστικά καλάθια και έγειρε την πλάστιγγα.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οταν δέχεσαι σερί 15-1, σε τρία λεπτά, στην τελική ευθεία κλειστού αγώνα, δεν μπορείς να έχεις τύχη. Τέτοιο σκορ σε τόσο μικρό διάστημα, ήταν δώρο του Προμηθέα και η Βενέτσια δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο.

Πηγή: Basketa.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share