Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκινητική στιγμή σε αγώνα μπάσκετ: ΑΜΕΑ αθλητής σκοράρει και αποθεώνεται! (video)

Όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι

20 Δεκεμβρίου 2021 12:49
Συγκινητική στιγμή σε αγώνα μπάσκετ: ΑΜΕΑ αθλητής σκοράρει και αποθεώνεται! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί αρχικά να ήταν απλά ένας αδιάφορος αγώνας της Β’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών μεταξύ του Ερμή Σχηματαρίου και της Μελίκης το Σάββατο (18/12), όμως κατάφερε να γίνει viral για έναν πολύ καλό λόγο.

Στο πόδι σήκωσε όλο το γήπεδο ο Παναγιώτης Τζαβέλλας των γηπεδούχων, όταν κατάφερε να σκοράρει.

Συγκίνηση! Άνδρες σώζουν νεογέννητο μωρό από τυφώνα μέσα σε... πλαστική λεκάνη (video)

Στο τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου, Νίκος Οικονόμου, πέρασε στον αγώνα τον Παναγιώτη Τζαβέλλα, αθλητή με ειδικές ανάγκες, ο οποίος δευτερόλεπτα αργότερα σκόραρε, με αποτέλεσμα όλο το γήπεδο και οι πάγκοι των δύο ομάδων να τον αποθεώσουν μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

αμεα-μπασκετ

«Στον Ερμή Σχηματαρίου ο πρώτος και κύριος κανόνας που έχουμε θέσει σε όλα τα μέλη μας, είναι να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα μας και σεβασμός προς τον εκάστοτε αντίπαλο.

Η σημερινή μας νίκη θα μείνει στην ιστορία για ένα δικό μας παιδί, τον Τζαβέλλα, ο οποίος παρά τις ιδιαιτερότητες που έχει, βρέθηκε σήμερα στην ανδρική ομάδα και μάλιστα πέτυχε το πρώτο του καλάθι!

Στον Ερμή, όλοι είμαστε ίσοι και ευχόμαστε και ελπίζουμε το δικό μας παιδί, όπως και όλα τα παιδιά μας, να βρουν το δρόμο τους», ανέφερε η ομάδα του Σχηματαρίου.

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή στο 1:14 του βίντεο:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share