Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Super League: Μοιρασιά στη Κρήτη

ΟΦΗ - Άρης 1-1

16 Δεκεμβρίου 2021 19:15
Super League: Μοιρασιά στη Κρήτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O OΦΗ ξεκίνησε δυναμικά έχοντας την κατοχή της μπάλας και τη διάθεση να επιτεθεί σε αντίθεση με τον νωθρό Άρη που κατά το πρώτο τέταρτο περιορίστηκε σε πιο παθητικό ρόλο που το πλήρωσε.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 15' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Βούρος έπιασε κεφαλιά και στην εξέλιξη της φάσης, ο Πασαλίδης με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα που έκανε τραγική έξοδο για να γίνει έτσι το 1-0. Σημειώνεται πως η φάση ελέγχθηκε στο VAR για οφσάιντ ενώ ο σκόρερ συγκρούστηκε κατά τη διάρκεια της επίτευξης του τέρματος με τον Εντιαγέ, κάτι που έβγαλε τον τελευταίο νοκ άουτ καθώς ζαλίζονταν, του τοποθετήθηκε επίδεσμος και αντικαταστάθηκε από τον Μαντσίνι.

Oι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν τη ζωντάνια που τους χαρακτήριζε τα τελευταία παιχνίδια και επηρεάστηκαν αρκετά από το γεγονός πως δέχθηκαν γκολ νωρίς και από την αποχώρηση του Εντιαγέ ενώ δεν μπορούσαν να απειλήσουν τα καρέ των «ασπρόμαυρων». Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν την τελευταία καλή φάση για το πρώτο ημίχρονο στο φινάλε του όταν στο 44' ο Γκαγιέγκος έπιασε δυνατό σουτ για να δει τον Κουέστα να αποκρούει με δυσκολία.

ΟΦΗ-1

Στο δεύτερο ημίχρονο, το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου ανέβασε την έντασή του επιδιώκοντας να επιτεθεί για να βρει το γκολ της ισοφάρισης με το αντίστοιχο του Νίκου Νιόπλια να στοχεύει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Οι «Ομιλήτες» ήταν αυτοί που έχασαν τις πρώτες καλές ευκαιρίες με τον Λάμπρου να εκτελεί φάουλ στο 50' για να δει τον Κουέστα να πέφτει στην αριστερή του γωνία διώχνοντας τη μπάλα ενώ ο Κατερινιώτης εξτρέμ απείλησε ξανά στο 69' με το σουτ του, έξω από την περιοχή, να φεύγει πάνω από το δοκάρι του Ισπανού πορτιέρε.

Το τελευταίο εικοσάλεπτο δεν είχε φάσεις από τις δύο ομάδες εκατέρωθεν αλλά στο 88' ο Ιτούρμπε από τα δεξιά εφόρμησε στην περιοχή του ΟΦΗ με τον Μπαλογιάννη να τον ανατρέπει και ο ρέφερι Παπαπέτρου έδειξε πέναλτι υπέρ του Άρη. Στο 90', ο Μπρούνο Γκάμα ανέλαβε την εκτέλεση για να νικήσει τον Επασί ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ομάδα του.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share