Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Super League: «Εκτέλεσαν» τον Ατρόμητο Ελ Αραμπί και Ολυμπιακός

Στο... ρελαντί οι Πειραιώτες

15 Δεκεμβρίου 2021 21:51
Super League: «Εκτέλεσαν» τον Ατρόμητο Ελ Αραμπί και Ολυμπιακός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Στο... ρελαντί ο Ολυμπιακός πέρασε σαν... αέρας και από την έδρα του Ατρομήτου και ανέβασε την διαφορά από την ΑΕΚ στους 11 βαθμούς, με την Ένωση να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ενώ, στο ισόπαλο 2-2 έμειναν η Λαμία και ο Βόλος στο «Αθ. Διάκος» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής έπειτα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πολλά γκολ, δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες, ένταση και τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων

Οι παίκτες του Μαρτίνς έδειξαν κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στους γηπεδούχους, που πάντως θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει αν την κεφαλιά του Παπαδόπουλου δεν έδιωχνε πάνω στην γραμμή ο Εμβιλά με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Το ματς:

Ο αγώνας στο Περιστέρι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μην φαίνεται να θέλουν να παίρνουν ρίσκα, έχοντας την άμυνά τους, αρκετά χαμηλά στο δικό τους μισό του γηπέδου, ενώ από την άλλη οι Ερυθρόλευκοι είχαν πλήρως την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν τον Πίριτς. Μετά τα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Παράσχου άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμό και να προσπαθούν να κρατήσουν μπάλα και να αρχίσουν να παίρνουν μέτρα στο αγωνιστικό χώρο.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι δεν ανέβαζαν τον ρυθμό τους, παρά το γεγονός πως είχαν την μπάλα περισσότερο στα πόδια τους, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια φάση που θα μπορούσε να απειλήσει τον γκολκίπερ του Ατρομήτου, κάτι που άλλωστε έχει γίνει κι άλλες φορές απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Η πρώτη τελική του αγώνα θα έρθει στο 19', από πλευράς γηπεδούχων, με τον Νάτσο να σουτάρει από μακριά, χωρίς όμως αποτέλεσμα, μιας και η μπάλα θα περάσει άουτ, ενώ η απάντηση των Πειραιωτών, τέσσερα λεπτά μετά, με τον Ρόνι Λόπες θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Στο 28' ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει από πλάγια θέση να νικήσει τον Πίριτς, όμως και πάλι η μπάλα θα περάσει δίπλα από το δοκάρι του Ατρομήτου.

Στο 34' μετά από κερδισμένο φάουλ των γηπεδούχων οι Ερυθρόλευκοι θα βγουν στην αντεπίθεση με τον Αγκιμπού Καμαρά να μπαίνει στην περιοχή και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να τον ανατρέπει, με τον διαιτητή του αγώνα να δείχνει σωστά το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση θα την αναλάβει ο Ελ Αραμπί, που με ωραίο σκάψιμο, θα νικήσει τον Πίρτιτς και θα κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Γιώργος Παράσχος θα θελήσει να κάνει τους Περιστεριώτες πιο επιθετικούς περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Μουνίθ, στη θέση του Ντένιτς, και μόλις τρία λεπτά μετά θα φτάσουν πολύ κοντά στην ισοφάριση.

Μετά από σέντρα ο Παπαδόπουλος θα πάρει την κεφαλιά, όμως ο Εμβιλά θα διώξει πάνω στην γραμμή, ενώ στην συνέχεια η προσπάθεια του Κουλούρη θα περάσει άουτ. Οι Ερυθρόλευκοι όμως θα απαντήσουν άμεσα και στο 50' μετά από εκπληκτική πάσα του Καμαρά, στον Ελ Αραμπί, ο Μαροκινός θα βγει απέναντι από τον Πίριτς και δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι δεν θα σταματήσουν και στο 61', μετά από εκτέλεση κόρνερ, θα κερδίσουν πέναλτι μετά από χέρι που θα κάνει ο Χατζηισαΐα. Την εκτέλεση θα αναλάβει και πάλι ο Ελ Αραμπί που θα είναι και πάλι εύστοχος, σημειώνοντας το 0-3, ενώ παράλληλα θα ολοκληρώσει το χατ τρικ!

«Εκτέλεσε» τον Ατρόμητο Ελ Αραμπί

Ο Μαροκινός θα φτάσει πολύ κοντά και σε τέταρτο τέρμα, όταν στο 68' μετά από σέντρα από τα δεξιά θα πάρει την κεφαλιά μόνος του, με την μπάλα να περνάει εκατοστά πάνω από το δοκάρι του Ατρομήτου.

Οι γηπεδούχοι παρά το βαρύ 0-3 που είχαν εις βάρος τους θα προσπαθήσουν να απειλήσουν την άμυνα των Πειραιωτών, όμως χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία, ενώ από της άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει αλλαγές για να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει της δύσκολης συυνέχειας.

Στο 81' οι Περιστεριώτες είχαν την δυνατότητα να απειλήσουν την εστία του Ολυμπιακού, όμως η εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ, από καλό σημείο, θα περάσει πολύ ψηλά.

Πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι θα χάσουν τεράστια ευκαιρία για να πετύχουν το γκολ της... τιμής, όταν ο Μπετινέλι θα βγει από πλάγια θέση απέναντι από τον Βατσλίκ, όμως το πλασέ του θα περάσει χιλιοστά δίπλα από το δοκάρι του Ολυμπιακού.

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν θα υπάρξει κάποια άλλη μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστίες, με αποτέλεσμα το 0-3 υπέρ των φιλοξενούμενων να παραμείνει μέχρι το τέλος χαρίζοντας μια ακόμα νίκη στους Ερυθρόλευκους την φετινή σεζόν στη Super League.

Σκόρερ: 35', 50', 62' Ελ Αραμπί (πεν)

Ατρόμητος: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (65' Κιβρακίδης), Παπαδόπουλος, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Νάτσος, Ντένιτς (46' Μουνίθ), Χαρίσης, Σπιριντόνοβιτς (65' Μπετινέλι), Κουλούρης (84' Τζαβίδας).

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσουκ (76' Ανδρούτσος), Εμβιλά (65' Μ. Καμαρά), Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (71' Βρουσάι), Λόπες (65' Ροντρίγκες), Ελ Αραμπί (71' Τικίνιο).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share