Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Είχε... άστρο ο Αστέρας - Νίκησε τον Παναιτωλικό στο φινάλε!

Οι Αρκάδες πλέον "βλέπουν" εξάδα στο πρωτάθλημα

14 Δεκεμβρίου 2021 21:22
Super League: Είχε... άστρο ο Αστέρας - Νίκησε τον Παναιτωλικό στο φινάλε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναιτωλικός είχε τις μεγάλες φάσεις για να πάρει τη νίκη αλλά δεν τις έκανε γκολ, ο Ράσταβατς είδε τις αλλαγές του να συμμετέχουν στο γκολ της νίκης του Κρέσπι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Αστέρας πήρε σπουδαία νίκη (1-0) που τον βάζει σε τροχιά εξάδας!

Θυμίζουμε άλλωστε, πως μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Αρκάδες κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία από την ΑΕΚ.

Στους 17 βαθμούς και στο -1 από την εξάδα πλέον ο Αστέρας Τρίπολης, έμεινε στους 12 ο Παναιτωλικός.
Με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κλείνει τη χρονιά ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός.

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά του ματς κύλησαν με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους, με τον Αστέρα να έχει μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 6’ όταν ο Καρμόνα μέσα από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να σκοράρει. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν κυρίως στις αντεπιθέσεις, με τους Αρκάδες να έχουν την κατοχή αλλά να μην μπορούν ουσιαστικά να δημιουργήσουν φάσεις, όντας εγκλωβισμένοι.

Στο 27’ ο Παναιτωλικός είχε μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο Βέργος έκανε ένα ωραίο σουτ, με τον Παπαδόπουλο να κάνει μια τρομερή επέμβαση και κράτησε καθαρή την εστία του.

Στο 36’ ο Σίτο έκανε μια ωραία πάσα στον Ριέρα, ωστόσο εκείνος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με το 0-0 να παραμένει.

αστερασ-παναιτωλικοσ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό, με τα πρώτα λεπτά να κυλούν ισορροπημένα. Στο 61’ ο Παναιτωλικός είχε μια μεγάλη φάση, ίσως τη μεγαλύτερη μέχρι τότε, όταν ο Μεντόσα έκανε ένα ωραίο σουτ, ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, με τον Καρέλη να παίρνει το ριμπάουντ και να μην μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, με τον Καρέλη να κάνει ένα δυο με τον Αντούνες, εκείνος με την σειρά του έκανε το γύρισμα, αλλά βρήκε μπροστά του τον Άλβαρες που τον έκοψε τελευταία στιγμή.

Ο Αστέρας άρχισε να παίρνει τα πάνω του στην συνέχεια, πίεζε, με τον Κρέσπι να γυρίζει στον Μουνάφο στο 69’ εκείνος δεν σούταρε και έστρωσε στον Τιλίκα που μέσα από την περιοχή έκανε κακό πλασέ και έβγαλε την μπάλα άουτ.

Οι αλλαγές του Ράσταβατς έκαναν πιο επιθετική την ομάδα του που κυριαρχούσε στο γήπεδο, έψαχνε το γκολ με κάθε τρόπο αλλά αδυνατούσε να το βρει.

Τελικά, κατάφερε να κουνήσει… πλεκτό στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Άλβαρες να κάνει εξαιρετική σέντρα, ο Μπενίτο να βλέπει το δοκάρι να του στερεί το γκολ αλλά ο Κρέσπι πήρε το ριμπάουντ για να σκοράρει για το τελικό 1-0, που έδωσε το έναυσμα για έντονους πανηγυρισμούς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»!

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Ατιένθα, Τασουλής (65’ Αλβαρες) , Ιγκλεσίας (46’ Μουνάφο), Κανελλόπουλος (86’ Μπενίτο), Ριέρα (65’ Τιλίκα), Σίτο (46’ Κρέσπι), Σονί, Μπαράλες.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λούι, Βργκοτς, Μαλής, Κορνέλιους (59’ Χουχούμης), Αντούνες, Φλόρες, Μπαρμπόσα, Μεντόσα (87’ Τσιγγάρας), Μόρσεϊ (42’ Καρέλης), Βέργος.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share