Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σώθηκε στο 93' ο ΠΑΟΚ- Σάλος με το γκολ της Λαμίας που ακυρώθηκε ως οφσάιντ

Τους κούφανε με Κούρτιτς

12 Δεκεμβρίου 2021 20:06
Σώθηκε στο 93' ο ΠΑΟΚ- Σάλος με το γκολ της Λαμίας που ακυρώθηκε ως οφσάιντ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΠΑΟΚ - Λαμία: Τους κούφανε με Κούρτιτς! Νίκη με ανατροπή και προβληματισμό - Ακυρώθηκε γκολ στο 94’. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-1 της ομάδας της Φθιώτιδας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Με την ευκαιρία δες εδώ για την επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΟΚ μετά τις ήττες με Άρη και Ιωνικό! Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-1 της Λαμίας και μάλιστα με ανατροπή! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7' με τον Αραμπούλι, στο 18' ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πήραν τους τρεις βαθμούς με το γκολ του Κούρτιτς στο 64'. Στο τέλος της αναμέτρησης ακυρώθηκε γκολ της ομάδας της Φθιώτιδας ως οφσάιντ.

 Σώθηκε στο 93' ο ΠΑΟΚ- Σάλος με το γκολ της Λαμίας που ακυρώθηκε ως οφσάιντ

Το ματς

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Λαμία να αιφνιδιάζει τον ΠΑΟΚ. Μόλις στο 7', οι φιλοξενούμενοι αναπτύχθηκαν πολύ ωραία στην επίθεση, ο Νούνιες βρήκε τον Αραμπούλι, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ, αν και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Μπεχαράνο, με το VAR να μη συμφωνεί και να κατακυρώνει το γκολ.

Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 14' ο Ζίβκοβιτς έπιασε την κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κούρτιτς, ο Γκαραβέλης όμως απέκρουσε με υπερένταση. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως οι ασπρόμαυροι ήταν πιο τυχεροί. Ο Αουγκούστο έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια, πέρασε τη μπάλα από την βελόνα ντριπλάροντας τρεις αμυντικούς με τον Λύρατζή να έρχεται από πίσω και να ισοφαρίζει.

Εν συνεχεία ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την κατοχή (70%-30%), αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει διαδρόμους στην καλά οργανωμένη αντίπαλη άμυνα. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου! Ωστόσο η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουργκ σταμάτησε στη συμβολή του δοκών του Γκαραβέλη στο 31'. Το σουτ του Κούρτιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της Λαμίας.

 Σώθηκε στο 93' ο ΠΑΟΚ- Σάλος με το γκολ της Λαμίας που ακυρώθηκε ως οφσάιντ

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε και πάλι δυσκολίες δημιουργικά! Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν πέρα από μακρινά σουτ, όπως του Μουργκ στο 48' που μπλόκαρε εύκολα ο Γκαραβέλης. Γι'αυτό ο Λουτσέσκου έριξε στη μάχη τον Μπίσεσβαρ, με τους Θεσσαλονικιούς να ισοφαρίζουν ένα λεπτό από την είσοδο του Ολλανδού.

Ο Κούρτιτς σούταρε, η μπάλα κόντραρε στα σώματα. Ο Σλοβένος όμως στην επαναφορά επεχείρησε δεύτερη προσπάθεια η οποία κατέληξε στα δίχτυα!

Το παιχνίδι στη συνέχεια έχασε ρυθμό με τις αλλαγές. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι προβλημάτισαν ακόμα περισσότερο, αφού κοψοχόλιασαν τους οπαδούς τους. Η Λαμία σκόραρε με κεφαλιά του Τσούκαλου, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το 2-1 να παραμένει υπέρ των ασπρόμαυρων που έχουν πλέον 22 βαθμούς.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης - Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ - Τσιγγάρας, Κούρτιτς (82' Σβαμπ) – Μουργκ (63' Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (73' Σβιντέρσκι), Α. Ζίβκοβιτς – Άκπομ (82' Εσίτι)

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης - Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς – Μπεχαράνο (86' Τσούκαλος), Γκέντζογλου ( 70' Τζανδάρης), Ελευθεριάδης (79' Μανουσάκης), Νούνιες (70' Τάισον), Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share