Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Super League: Απίστευτη ανατροπή του Ιωνικού με δέκα παίκτες - Βαθμό με Παναιτωλικό στο 90’ (Βίντεο)

Κατάφερε να πάρει ισοπαλία 2-2 από τον Παναιτωλικό με ένα γκολ του Βαφέα

11 Δεκεμβρίου 2021 21:55
Super League: Απίστευτη ανατροπή του Ιωνικού με δέκα παίκτες - Βαθμό με Παναιτωλικό στο 90’ (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παναιτωλικός - Ιωνικός: Ο Παναιτωλικός κρατούσε τη δεύτερη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα (μετά το «διπλό» στον Βόλο την περασμένη εβδομάδα) έως το 90ό λεπτό με αντίπαλο τον Ιωνικό στο Αγρίνιο, αλλά στο σημείο εκείνο ο Βαφέας ισοφάρισε στο τελικό 2-2, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι κι ενώ η ομάδα του έπαιζε με 10 παίκτες από το 75΄, λόγω αποβολής του Ρομαό.

Παρά το αρκετό νερό που είχε μαζέψει ο αγωνιστικός χώρος το θέαμα ήταν καλό στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά κυνηγώντας το γκολ. Με την ευκαιρία δες εδώ νέα νίκη για ΠΑΟ με οδηγό τον Καρλίτος.

Στο 3΄ ο Ντουάρτε συνέκλινε και σούταρε εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 14΄ ο Χουτεσιώτης έκανε σημαντική απόκρουση σε κοντινό σουτ του Καρέλη.

Η «απάντηση» του Ιωνικού ήρθε στο 20΄, με τον Μελίσσα να κάνει σπουδαία διπλή επέμβαση, αρχικά στην απευθείας εκτέλεση του Άοσμαν κι εν συνεχεία στο σουτ του Ρομαό.

Στο 44΄ ο διαιτητής Τσακαλίδης καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρομαό επί του Κορνέλιους, το οποίο αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι αλλά η απόφαση δεν άλλαξε και ο Μεντόσα άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα στο 45΄+1.

Ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο καλό επίπεδο και στο β΄ ημίχρονο, με τον Παναιτωλικό να φτάνει στο 2-0 στο 68ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Ντουάρτε, που έστειλε την μπάλα στο «παράθυρο» της εστίας τους Χουτεσιώτη.

Οι Νικαιώτες δεν πτοήθηκαν πάντως και μείωσαν τρία λεπτά αργότερα (71΄) με τον Ντάλσιο να σκοράρει εις βάρος της πρώην ομάδας του: ο Μελίσσας απόκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Άοσμαν, αλλά στο ριμπάουντ ο Ντάλσιο έκανε το 2-1.

Η προσπάθεια των φιλοξενούμενων να επιστρέψουν φάνηκε να καταδικάζεται από την αποβολή του Ρομαό στο 75΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Παναιτωλικός κυριάρχησε, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μόρσεϊ στο 78΄ (έχασε το τετ α τετ) και το 85΄ και τελικά ο Βαφέας σόκαρε τους γηπεδούχους στο 90΄, με σουτ εκτός περιοχής κι ενώ είχε μπει αλλαγή δευτερόλεπτα πριν!

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Αντούνες, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμης, Ντουάρτε (83΄ Λούι), Μεντόσα (60΄ Μπαρμπόσα), Μόρσεϊ (88΄ Τσιγγάρας), Φλόρες, Καρέλης (60΄ Βέργος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες (89΄ Καμπράλ), Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο, Κιάκος (61΄ Μάναλης), Άοσμαν (90΄+3 Γκοτσούλιας), Λένις (89΄ Βαφέας).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share