Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Προχωρά ακάθεκτος ο Ολυμπιακός - Πέρασε νικηφόρα και από το Ηράκλειο!

Η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει να απολαμβάνει την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα

4 Δεκεμβρίου 2021 22:19
Super League: Προχωρά ακάθεκτος ο Ολυμπιακός - Πέρασε νικηφόρα και από το Ηράκλειο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ένα ημίχρονο προβλημάτισε μόνο τον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" δεν πτοήθηκαν από το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ από νωρίς και ανεβάζοντας την απόδοσή τους, έφτασαν εύκολα στη σημαντική νίκη με σκορ 3-1 για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Θυμίζουμε όσα συνέβησαν νωρίτερα, στα δύο πρώτα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος σαν... άλλος επιθετικός σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ του Ολυμπιακού, ανατρέποντας μόνος του τον "ρου" του αγώνα και δίνοντας ουσιαστικά στους Πειραιώτες την αυτοπεποίθηση που τους έλειπε στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης στο "Γεντί Κουλέ".

Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει αρχίσει να εδραιώνει και πάλι την θέση του στο βασικό σχήμα, προσφέροντας σιγουριά στα "μετόπισθεν" του Ολυμπιακού, παρότι σήμερα ο "παρτενέρ" του, Ουσεϊνού Μπα δεν ήταν και στα καλύτερά του, υποπίπτοντας σε απίθανο λάθος στο 12', πριν ακόμα ανοίξει το σκορ ο ΟΦΗ, με τον Βατσλίκ να βγάζει τα... κάστανα από τη φωτιά.

σισε-ολυμπιακοσ

Εκτός από "βράχος" στην άμυνα ο Σισέ... ντύθηκε σήμερα και Ελ Αραμπί και πέτυχε δύο γκολ, το πρώτο με ωραία κεφαλιά και το δεύτερο με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, οδηγώντας έτσι τον Ολυμπιακό στην ανατροπή και δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και ο Ρόνι Λόπες, που παρότι υπέπεσε σε λάθος... χαρίζοντας ουσιαστικά το 1-0 στον Διαμαντή, η συνέχεια δεν τον πήρε από κάτω και σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ για το 1-3, με εξαιρετικό αριστερό σουτ, λίγες μόλις ημέρες μετά το σημαντικό τέρμα που πέτυχε και στην Λιβαδειά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τέλος, για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε το πόσο καταλυτικός είναι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ο Γιάν Εμβιλά, ο οποίος έκανε "αρχοντικό" ματς στη μεσαία γραμμή και μάλιστα ήταν αυτός που έβγαλε τις ασίστ στα γκολ του Σισέ. Καταδεικνύοντας έτσι το γεγονός πως με Μπουχαλάκη και Αγκιμπού στο κέντρο βγάζουν καλή "χημεία" κι έτσι δεν γίνεται αισθητή η απουσία του Μαντί Καμαρά, όταν ο τελευταίος δεν βρίσκεται στην ενδεκάδα.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής (74' λ. τρ. Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης, Τοράλ (89' Στάικος), Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Φαν Ντάινεν (68' Τσιλιανίδης), Λάμπρου (68' Καμάου), Καστάνιος (68' Γιάννου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βάτσλικ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (65' Μ. Καμαρά), Λόπες (90' Βαλομπουενά), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (80' Ονιεκούρου), Ελ Αραμπί (89' Τικίνιο).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share