Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επιβεβαίωση Athensmagazine.gr: Η κυβέρνηση βάζει λουκέτο στα γήπεδα από Τρίτη ενώ ταυτόχρονα αφήνει ανοικτά τα clubs χωρίς μάσκες!

Την ίδια ώρα αφήνει ανοικτά τα clubs κάνοντας διαχωρισμό στην... διασκέδαση του κόσμου!

2 Δεκεμβρίου 2021 08:43
Επιβεβαίωση Athensmagazine.gr: Η κυβέρνηση βάζει λουκέτο στα γήπεδα από Τρίτη ενώ ταυτόχρονα αφήνει ανοικτά τα clubs χωρίς μάσκες!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και θέλει την κυβέρνηση να ανακοινώνει "λουκέτο" στα γήπεδα όλης της χώρας τουλάχιστον για δύο μήνες!

Το Athensmagazine.gr σας είχε προειδοποιήσει αμέσως μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και πως η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει σε κανέναν σημείο να ελέγξει την κατάσταση αφού στα γήπεδα μπαίνει όποιος γουστάρει, χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού, χωρίς μάσκες και χωρίς καν εισιτήριο! Σίγουρα ευθύνη φέρνουν οι σύλλογοι αλλά σε καμία περίπτωση το κράτος δεν μπορεί να τους ελέγξει!

Και ποια απόφαση παίρνει; Να τιμωρήσει τους εμβολιασμένους φιλάθλους που τηρούν όλα τα μέτρα (όπως σας έχουμε ενημερώσει τρεις μέρες τώρα) επειδή δεν "κλείνει" την πόρτα στους ανεμβολίαστους οργανωμένους οπαδούς που κάνουν κουμάντο σε κάθε ομάδα! Η λύση να μπει λουκέτο δηλαδή στις θύρες των οργανωμένων ούτε που τους περνάει από το μυαλό! Να πάει η χωρητικότητα από το 90% στο 30-40% ώστε να μην την πληρώσουν οι άνθρωποι που και μάσκες φοράνε και έχουν πληρώσει πανάκριβα διαρκείας από την αρχή της σεζόν, ούτε αυτό τους περνάει από το μυαλό!

Πανηγυρική επιβεβαίωση Athensmagazine.gr: Η κυβέρνηση βάζει λουκέτο στα γήπεδα από την Τρίτη!

Την ίδια στιγμή κλείνουμε τα γήπεδα επειδή ο κόσμος δεν φοράει μάσκες και αφήνουμε ανοικτά τα clubs που επικρατεί ένας μικρός πανικός και χωρίς μάσκες! Και μην μας πείτε πως στα κέντρα διασκέδασης μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι. Ελάχιστα είναι τα μαγαζιά που κάνουν λεπτομερείς ελέγχους και στις ταυτότητες και στα πιστοποιητικά! Χιλιάδες είναι οι ανεμβολίαστοι που παίρνουν πιστοποιητικά και ταυτότητες από εμβολιασμένους φίλους και μπαίνουν στα clubs! Αλλά φαίνεται πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη για ακόμα έναν διαχωρισμό αυτή την φορά στο είδος διασκέδασης που έχεις σαν άνθρωπος! Να διασκεδάζεις στα γήπεδα απαγορεύεται, γιατί η ίδια αδυνατεί να τα ελέγξει αλλά να αγκαλιάζεσαι στα clubs μέσα χωρίς μάσκες επιτρέπεται!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share