Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Η κυβέρνηση αδυνατεί να ελέγξει τα γήπεδα και τα κλείνει τιμωρώντας τους εμβολιασμένους φιλάθλους!

Την ίδια ώρα που είχε αφήσει ξέφραγα αμπέλια τα γήπεδα τα κλείνει και την πληρώνουν αυτοί που δεν πρέπει!

29 Νοεμβρίου 2021 18:00
Αποκλειστικό: Η κυβέρνηση αδυνατεί να ελέγξει τα γήπεδα και τα κλείνει τιμωρώντας τους εμβολιασμένους φιλάθλους!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό σας είχε αποκαλύψει πως η κυβέρνηση έχει αφήσει ξέφραγα αμπέλια τα γήπεδα και νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν πως είναι έτοιμη να τα κλείσει, τιμωρώντας στην ουσία τους εμβολιασμένους φιλάθλους που τηρούν όλα τα μέτρα!

Πρώτα εδώ στο Athensmagazine.gr σας είχαμε αποκαλύψει πως η κυβέρνηση δεν ελέγχει κανένα γήπεδο και αφήνει την κάθε ΚΑΕ και ΠΑΕ να κάνει ότι θέλει! Πέρα από τις μάσκες που ελάχιστοι φοράνε, σας είχαμε αποκαλύψει πως βάζουν με το "τσουβάλι" ανεμβολίαστους οργανωμένους οπαδούς χωρίς κανέναν έλεγχο, ούτε καν με εισιτήριο!

Μπορεί η ευθύνη να βαρένει τις ομάδες όμως επειδή το "κεφάλι βρωμάει από το κεφάλι" κανένας έλεγχος δεν έχει υποβληθεί από την ίδια την κυβέρνηση! Καιρό τώρα όλα αυτά που σας αποκαλύπτουμε έχουν φτάσει στα αυτιά και τα μάτια της κυβέρνησης, όμως εκείνη εθελοτυφλεί και είναι πέρα για πέρα χαλαρή.

Αποκλειστικό: Η κυβέρνηση αδυνατεί να ελέξει τα γήπεδα και τα κλείνει τιμωρόντας τους εμβολιασμένους!

Όλα αυτά θα βρουν θύματα, όμως φαίνεται, τους φιλάθλους που τηρούν όλα τα μέτρα, που έχουν εμβολιαστεί, που φοράνε μάσκες, που έχει πληρώσει διαρκείας από την αρχή της σεζόν και θα δουν μια κυβερνητική απόφαση να "κλέβει" τις θυσίες τους.

Πως θα πάει μετά ο κάθε πρωθυπουργός και ο κάθε υπουργός να ζητήσει από έναν φίλαθλο να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου όταν θα του έχει στερήσει την διασκέδασή του; Επειδή εκείνοι είναι ανεύθυνοι να κάνουν σωστά την δουλειά τους και κλείνουν τα μάτια εκεί που δεν τους συμφέρει;

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι το πλέον κρίσιμο και πως η κυβέρνηση είναι μπροστά στη δύσκολη απόφαση να βάλει "λουκέτο" στα γήπεδα και για τους εμβολιασμένους! Αν οι μάσκες... πολλαπλαστιαστούν τότε τα γήπεδα θα παραμείνουν ανοικτά.

Μάλιστα όλα όσα συνέβησαν χτες στην Τούμπα με οπαδούς να κάνουν επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου και χωρίς... μάσκες έχουν ενισχύσει τα σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να εφαρμόζει το πρώτο μέτρο τιμωρίας και για τους εμβολιασμένους!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share