Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πέθανε ο 20χρονος μπασκετμπολίστας Θωμάς Κατσαούνης (photo-video)

Θρήνος στο μπασκετικό κόσμο

29 Νοεμβρίου 2021 08:40
Πέθανε ο 20χρονος μπασκετμπολίστας Θωμάς Κατσαούνης (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη θλίψη βυθίστηκε ο μπασκετικός κόσμος της Θεσσαλονίκης, καθώς ο νεαρός, Θωμάς Κατσαούνης μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 20 ετών. Παράλληλα, θλίψη σκόρπισε στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ η είδηση για τον θάνατο του Στράτου Κωσταλά, που άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, σε ηλικία 66 ετών.

Ο νεαρός αθλητής γεννήθηκε το 2001 στη Θεσσαλονίκη κι έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία «Αστέρια» του Θόδωρου Ροδόπουλου. Φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, ενώ αγωνίστηκε στον Μαντουλίδη, τον Αίαντα Ευόσμου και τη Δόξα Λευκάδας.

Ο Κατσαούνης, λόγω των εντυπωσιακών προσόντων του (ήταν 2,20 μ.) είχε τραβήξει τα βλέμματα ομάδων της Basket League, αλλά και κολεγίων του NCAA. Είναι χαρακτηριστικό ότι το άνοιγμα χεριών του ήταν 2,25μ.

Το συγκινητικό αντίο του Γιάννη Γιαννούλη

Ο Γιάννης Γιαννούλης είχε αναλάβει την ατομική βελτίωση του Θωμά Κατσαούνη, με τον παλαίμαχο σέντε να στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα για τον χαμό του νεαρού.

“Μπορεί να ήσουν τεράστιος, αλλά ήσουν ΚΑΛΟ παιδί, είχες σεβασμό και ταπεινότητα. Ο Θεός μας σε πήρε κοντά του γιατί σίγουρα δεν ήθελε να βλέπει έναν ΓΙΓΑΝΤΑ να υποφέρει. Καλό ταξίδι στον παράδεισο, λεβέντη μου, Θωμά μου” έγραψε ο Γιαννούλης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share