Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χειρουργήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς! (photo)

Θέλησε να αποκαταστήσει άμεσα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο χέρι

25 Νοεμβρίου 2021 16:18
Χειρουργήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε επέμβαση στον δεξί αγκώνα του υποβλήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Έλληνας τενίστας θα ξεκινήσει αποκατάσταση προκειμένου να προλάβει να συμμετάσχει στο Australian Open στις 17 Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε πως η συμμετοχή του εκεί ήταν αμφίβολη, λόγω του ότι οι διοργανωτές απέκλεισαν όλους τους μη εμβολιασμένους κατά του κορωνοϊού αθλητές, όμως ο Τσιτσιπάς έβαλε από μόνος του τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν αν είναι ακόμη ανεμβολίαστος.

τσιτσιπασ-στεφανοσ

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάστασης στους άνδρες είχε αποσυρθεί από το ATP Finals, λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος και πλέον όπως δήλωσε και ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media ανυπομονεί να μπει στην προετοιμασία του στις 8 Δεκεμβρίου και κατόπιν να λάβει μέρος στο σπουδαίο grand slam της Μελβούρνης.

«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η σχετική φωτογραφία που "ανέβασε":

τσιτσιπασ-στεφανοσ-χειρουργειο

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share