Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δυστυχώς: Άσχημες οι εξελίξεις για τον Στέφαν Γέλοβατς! Φήμες για τα χειρότερα μετά το εγκεφαλικό

Τα νέα δεν είναι καλά

25 Νοεμβρίου 2021 14:45
Δυστυχώς: Άσχημες οι εξελίξεις για τον Στέφαν Γέλοβατς! Φήμες για τα χειρότερα μετά το εγκεφαλικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε καταστολή παραμένει ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Στέφαν Γέλοβατς, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται ακόμη κρίσιμη.

Ο παίκτης της Ένωσης έχασε τις αισθήσεις του στο γυμναστήριο του κλειστού των Άνω Λιοσίων την Κυριακή (14/11), έχοντας υποστεί εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ πριν από μερικές μέρες έκανε λόγο για κρίσιμη αλλά σταθερή κατάστασή του και άπαντες περιμένουν τα θετικά νέα. Τα οποία όμως δεν φαίνεται να έρχονται, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση του Γέλοβατς έχει επιδεινωθεί και δεν αποκλείεται οι επόμενες ώρες να αποδειχθούν τραγικές για τη ζωή του 32χρονου Σέρβου...

Επίσημη ενημέρωση θα βγει προς τα έξω μόνο όταν το επιτρέψει η οικογένεια του παίκτη ή όταν βγει η σχετική ανακοίνωση από το νοσοκομείο Metropolitan General, όπου και νοσηλεύεται ο Γέλοβατς.

Άσχημες οι εξελίξεις για τον Στέφαν Γέλοβατς! Φήμες για τα χειρότερα μετά το εγκεφαλικό

Σέρα Γέλοβατς: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του Σέρβου

Η αδερφή του Στέφαν Γέλοβατς, Σέρα, ράγισε καρδιές στο μήνυμά της μέσω social media την περασμένη Παρασκευή.

"Αγάπη μου, θέλω να σου πω τόσα πολλά, δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω. Δεν υπάρχουν λόγια σε αυτόν τον κόσμο για να σε περιγράψουν. Είσαι ο κόσμος μου. Τα ΠΑΝΤΑ μου. Μεγάλε μου φίλε. Ήσουν πάντα ο μαχητής και ο ήρωάς μου. Είμαι περήφανη για τη ζωή σου, την καριέρα σου, εσένα… Είσαι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Από τότε που ξέρω τον εαυτό μου με πρόσεχες, με προστάτευες. Λατρεύω τη στάση σου. Αλλά η αδερφού πρέπει να σου πω ότι δεν είναι πια μικρή. Μεγάλωσα, αγάπη μου.

Μεγάλωσα εκείνη τη μέρα. Εκείνη τη μέρα που η ζωή μας έφερε τα πάνω – κάτω. Χωρίς καμία ανακοίνωση και δυνατότητα να το αποτρέψουμε. Θυμάσαι πώς γουρλώσαμε και οι δυο τα μάτια μας στην πρόταση του μπαμπά και της μαμάς: "Όλη η ζωή είναι αγώνας;". Ήρθε η στιγμή, αδερφέ μου, να αποδεχθείς αυτή την πρόταση και να την πάρει στα σοβαρά. Ξέρω ότι μπορείς να με ακούσεις και γι’ αυτό θέλω να με ακούσεις προσεκτικά: Μη φοβάσαι, εκεί είναι η αδερφή σου.

Είμαστε όλοι εδώ, είμαστε μαζί σου. Ξέρεις, όμορφέ μου, νιώθω ότι ο Θεός μου στέλνει υπεράνθρωπη δύναμη. Είμαι το αίμα και η σάρκα σου. Σε νιώθω, ξέρω ότι με νιώθεις κι εσύ.

Οι γιατροί που σε παρακολουθούν μου λένε ότι αυτός είναι μαραθώνιος. Φανταστείτε πόση χαρά θα φέρει στη ζωή μας η νίκη. Ζω για εκείνη την πιο όμορφη μέρα μου. Ζω για την ημέρα που θα γελάσεις ξανά δυνατά από καρδιάς, όπως μόνο εσύ μπορείς, αγάπη μου.
Η Σέρα σου σε αγαπάει".

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share