Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Ξέφραγα αμπέλια τα γήπεδα! Δεν ζητούν ταυτότητες, περνούν όσα πιστοποιητικά δεν "χτυπάνε", βάζουν ανεμβολίαστους "οργανωμένους" με το τσουβάλι!

Και καλά γίνονται έλεγχοι, ελάχιστοι φοράνε μάσκες! Και στο τέλος θα την πληρώσουν όσοι εμβολιασμένοι τηρούν κανονικά ΟΛΑ τα μέτρα

22 Νοεμβρίου 2021 08:26
Αποκλειστικό: Ξέφραγα αμπέλια τα γήπεδα! Δεν ζητούν ταυτότητες, περνούν όσα πιστοποιητικά δεν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ίδια ώρα που αρκετοί ανεμβολίαστοι από σήμερα θα ζήσουν τον δικό τους Γολγοθά η κυβέρνηση δείχνει πως "κλείνει" τα μάτια εκεί που δεν την συμφέρει!

Συγκεκριμένα "ξέφρενα αμπέλια" αποτελούν τα γήπεδα, όπου η εκάστοτε ΠΑΕ, ΚΑΕ ή Ερασιτέχνης παίζει τα παιχνίδια της για να κάνει το "χατίρι" του κάθε ανεμβολίαστου φιλάθλου! Το Athensmagazine.gr, από την αρχή της σεζόν, έχει επισκεφτεί αρκετά γήπεδα. Σε κανένα γήπεδο ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ, δεν μας ζήτησαν ταυτότητα για να δουν αν όντως το όνομα που αναγράφει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ανήκει στον κάτοχο του ή είναι κάποιου φίλου ή συγγενή του. Η "εξυπνάδα" αυτή κυριαρχεί σ' όλα τα γήπεδα με αποτέλεσμα και οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν με διάφορα κόλπα εντός κλειστών και ανοικτών γηπέδων.

Αποκλειστικό: Ξέφραγα αμπέλια τα γήπεδα! Δεν ζητούν ταυτότητες, περνούν όσα πιστοποιητικά δεν 'χτυπάνε', βάζουν αμεμβολίαστους 'οργανωμένους' με το τσουβάλι!

Επίσης έχουμε γίνει αυτόπτες μάρτυρες περιστατικών που σεκιουριτάδες περνούν από "πίσω πόρτες" διάφορους οργανωμένους οπαδούς, χωρίς κανέναν έλεγχο, τόσο πιστοποιητικού, όσο και εισιτηρίου! Δηλαδή ο απλός εμβολιασμένος φίλαθλος είναι ο βλάκας της παρέας που καλείται να επιδείξει και πιστοποιητικό και να πληρώσει το ακριβό, για τα σημερινά δεδομένα, εισιτήριό του.

Ακόμα μια παρατυπία που έχει υποπέσει στην αντίληψή μας είναι πως οι σεκιουριτάδες στις πύλες των Θυρών περνούν τους πάντες μέσα που φέρουν απλά ένα χαρτί με barcode! Και σούπερ μάρκετ (που λέει ο λόγος) να είναι τον βάζουν μέσα. Ακόμα και αν δεν τους βγάλει το τυπικό ok, σου λένε πέρνα ώστε να γλιτώσουν χρόνο και ταλαιπωρία.

Όσο για μάσκες ούτε λόγος! Η παρακάτω φωτογραφία που σας παραθέτει το Athensmagazine.gr από το χθεσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό μιλάει από μόνη της! Καμία απόσταση ανάμεσα στους φιλάθλους και ούτε το 1/10 να μην φοράει μάσκα, ενώ υποτίθεται ότι είναι αναγκαστική.

Αποκλειστικό: Ξέφραγα αμπέλια τα γήπεδα! Δεν ζητούν ταυτότητες, περνούν όσα πιστοποιητικά δεν 'χτυπάνε', βάζουν ανεμβολίαστους 'οργανωμένους' με το τσουβάλι!

Αποτέλεσμα όλων αυτών; Οι μηδαμινοί έλεγχοι και τα "κλειστά μάτια" της κυβέρνησης να βρουν θύματα τους εμβολιασμένους φιλάθλους που τηρούν όλα τα μέτρα, καθώς με τα κρούσματα να ανεβαίνουν και τις εικόνες αυτές να έρχονται από κάθε γήπεδο είναι θέμα χρόνου να παρθεί η απόφαση για λουκέτο! Μια πρόβλεψη του Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share