Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Νίκαια

Χωρίς νικητή έληξε το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Ιωνικό

20 Νοεμβρίου 2021 23:34
Super League: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Νίκαια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από ένα τέρμα (1-1) για κάθε ομάδα, ευκαιρίες και δυνατές μονομαχίες είχε η αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Αστέρα Τρίπολης στην Νίκαια για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με σαφή διάθεση να πάρουν την μπάλα στα πόδια τους και να δημιουργήσουν, αλλά μετά τα πρώτα λεπτά ο Ιωνικός ισορρόπησε και βρήκε το γκολ με τον Τουράμ στο 14’, που με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Τσιφτσή.

Οι Αρκάδες μετά το γκολ άρχιζαν να πιέζουν και στο 21ο λεπτό φώναξαν για πέναλτι, ύστερα από σύγκρουση του Ρομαό με τον Μπενίτο, με τον διαιτητή να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι. Στο 29’ ο Τιλίκα ,ύστερα από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς κάποια άλλη μεγάλη στιγμή και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Η ομάδα της Πελοποννήσου δεν έχει γευτεί τη νίκη εδώ και σχεδόν ένα μήνα πλέον, από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.

ιωνικοσ-αστερασ-τριπολησ

Με φόρα μπήκαν οι Αρκάδες στο δεύτερο μέρος, με τον Μπενίτο να απειλεί δυο συνεχόμενες φορές την εστία του Χουτεσιώτη, στο 48’ και στο 51’, αλλά να μην καταφέρει να μετουσιώσει τις προσπάθειές του σε γκολ.

Στο 61’ ο Τιλίκα σούταρε ωραία, με την μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον Σονί, που από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Ιωνικού. Στο 78’ οι Νικαιώτες είχαν μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ντάλσιο έκανε κάθετη στον Άοσμαν, που δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλάγια.

Στο 85’ ο Αστέρας έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-1, όταν ο Σίτο έφυγε ολομόναχος απέναντι στον Χουτεσιώτη, άργησε όμως και έκανε κακό πλασέ που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share