Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: “Σίφουνας” ΠΑΣ - Σκόρπισε στους… πέντε ανέμους τον Άρη!

Ατελειώτο πάρτι για τους Γιαννιώτες - Νύχτα ντροπής για τους γηπεδούχους

20 Νοεμβρίου 2021 23:09
Super League: “Σίφουνας” ΠΑΣ - Σκόρπισε στους… πέντε ανέμους τον Άρη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ιστορική, από κάθε άποψη, νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” επί του αποκαρδιωτικού Άρη, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0!

αρησ-πασ-γιαννινα

Μάλιστα, κάποιοι φίλοι των γηπεδούχων χειροκρότησαν την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, που έστησε ατελείωτο πάρτι για 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, την ίδια ώρα που αναμένονται εξελίξεις στον πάγκο των Θεσσαλονικιών, αφού ο Άκης Μάντζιος, όπως είναι λογικό, βρίσκεται στο “αέρα” πλέον.

Σας θυμίζουμε με ποια ομάδα κληρώθηκαν οι "κιτρινόμαυροι" στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

μαντζιοσ-αρησ-πασ

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε μόλις στο 5' ο Σνάιντερ και ο Μιλιντσεάνου έκανε το 0-2 στο 35'. Στο 54' ο τρομερός Περέα "έγραψε" το 0-3, ενώ ο Εραμούσπε στο 71' και ο Μορέιρα στο 85' διαμόρφωσαν το θριαμβευτικό 0-5.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς (46' Σάσα), Μπράμπετς, Δεληζήσης, Γκάνεα, Τζέγκο (58' Μάνος), Εντιαγέ (82' Ματίγια), Γκαρσία, Ιτούρμπε (46' Μαντσίνι), Γκάμα, Καμαρά (82' Λόπεθ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας (81' Παντελάκης), Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίγνκες, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (63' Μορέιρα), Περέα

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share