Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η επική ατάκα του... δουλευταρά Γιάννη Αντετοκούνμπο για το μπλοκ της χρονιάς! (video)

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ πρωταγωνίστησε ξανά εντός και εκτός παρκέ

20 Νοεμβρίου 2021 16:23
Η επική ατάκα του... δουλευταρά Γιάννη Αντετοκούνμπο για το μπλοκ της χρονιάς! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση τη φοβερή φάση που χάρισε, κόβοντας το "alley oop" του Μπέιζλι στον αιφνιδιασμό των Θάντερ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ έβγαλε ακόμη μία απίστευτη άμυνα στο ματς των Μιλγουόκι Μπακς με την Οκλαχόμα για την κανονική διάρκεια της κορυφαίας διοργάνωσης του μπάσκετ και έχει θέσει ήδη υποψηφιότητα για να μπει για πολλοστή φορά στις φάσεις της χρονιάς.

γιαννησ-αντετοκουνμπο-ταπα

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Γιάννης και ο αδερφός και συμπαίκτης του, Θανάσης, είχαν επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο για να τιμηθούν.

"Πριν από κάθε προπόνηση βλέπουμε βίντεο με φάσεις. Εκεί βλέπουμε τι κάναμε καλά και εκείνο που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν ήθελα να φαινόμουν τεμπέλης. Ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση, αν δεν έτρεχα πίσω, να μην συμπεριληφθώ στο βίντεο από τον προπονητή, στο κομμάτι με εκείνους που τεμπέλιασαν. Οπότε ξεκίνησα να τρέχω και μπόρεσα να κάνω την τάπα", τόνισε ο "Greek Freak".

γιαννησ-αντετοκουνμπο-ατακα

"Νομίζω ότι το παιχνίδι έκριναν τα ριμπάουντ, το μεγάλο τρίποντο του Μίντλετον, το δικό μου κόψιμο στον Μπέιζλι και η άμυνα του Χόλιντεϊ. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι", σημείωσε ο ηγέτης των πρωταθλητών στη νίκη με 96-89 επί των Θάντερ.

Το μυθικό μπλοκ του Γιάννη:

Οι δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share