Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν 73-67: Τα κατάφερε και πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Δε λύγισε

11 Νοεμβρίου 2021 22:24
Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν 73-67: Τα κατάφερε και πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη αυτή τη φορά απέναντι στην Βιλερμπάν της οποίας επικράτησε στο Βελιγράδι με 73-67 για την 9η αγωνιστική της EuroLeague.

Με ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο που παραλίγο να τη δει να ανατρέπεται και με εξαιρετική εμφάνιση από τον Νίκολα Κάλινιτς, ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Βιλερμπάν στο Βελιγράδι με 73-67 για την 9η αγωνιστική της EuroLeague και έφτασε έτσι στο 4-5 στη διοργάνωση. Η Βιλερμπάν του Κώστα Αντετοκούνμπο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο ωστόσο με τον Στραζέλ να παίρνει πρωτοβουλίες στο κομμάτι της δημιουργίας, ξεκόλλησε τους φιλοξενούμενους που ισορρόπησαν το ματς.

Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν 73-67

Το ξέσπασμα του Ερυθρού Αστέρα στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να δώσει ώθηση στους γηπεδούχους και να τους δώσει προβάδισμα για τη νίκη. Με τη Βιλερμπάν να κάνει ακόμα μία ανατροπή, οι Σέρβοι τρόμαξαν προς στιγμήν ωστόσο κέρδισαν έστω και δύσκολα στην έδρα τους. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κάλινιτς με 22 πόντους ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Οκόμπο με 16. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στα 11:24 λεπτα που βρέθηκε στο παρκέ δεν σημείωσε πόντο για την ομάδα του.

Ο αγώνας

Το ξεκίνημα του Ερυθρού Αστέρα στο ματς ήταν καλό και αυτό χάρη στον Νίκολα Κάλινιτς που έβαλε από νωρίς τους φιλοξενούμενους σε θέση οδηγού. Ο Τζόουνς προσπαθούσε όσο μπορούσε με επτά πόντους να ξεκολλήσει τους Γάλλους, ωστόσο η μόλις μία ασίστ που είχε η Βιλερμπάν στα πρώτα 10 λεπτά (έναντι 7 των γηπεδούχων) παράλληλα με τα πέντε λάθη έκαναν το έργο πιο δύσκολο. Η διψήφια διαφορά για τον Ερυθρό Αστέρα δεν άργησε να έρθει, ο Στραζέλ πήρε πρωτοβουλίες στο κομμάτι της δημιουργίας για τους φιλοξενούμενους (4 ασίστ σε 8 λεπτά), ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με μόλις ένα πόντο διαφορά (33-32).

Με το προβάδισμα πλέον να αλλάζει χέρια και να πηγαίνει σε αυτά των Γάλλων, οι γηπεδούχοι κλήθηκαν να αντιδράσουν άμεσα, κάτι που έκαναν. Με ξέσπασμα λοιπόν στο τρίτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι έχτισαν σταδιακά διψήφια διαφορά την οποια κράτησαν για το υπόλοιπο του ματς και με ηγέτη τον Νίκολα Κάλινιτς έφτασαν στην δεύτερη συνεχόμενή τους νίκη και το 4-5 στη EuroLeague.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share