Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Premier League: Αφεντικό στο Μάντσεστερ η Σίτι (video)

Άλωσε το Ολντ Τράφορντ

6 Νοεμβρίου 2021 19:32
Premier League: Αφεντικό στο Μάντσεστερ η Σίτι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίτι ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση 2-0 της απογοητευτικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 11η αγωνιστική της Premier.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ... βάφτηκε «γαλάζιο»! Με μια απόλυτη και κυριαρχική εμφάνιση, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε... ξεκούραστα και... χωρίς να ιδρώσει από το «Ολντ Τράφορντ», επικρατώντας 2-0 της απογοητευτικής και ακίνδυνης σε όλο το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 11η αγωνιστική της Premier League.

Με την πρώτη τους νίκη μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες απέναντι στην... άσπονδη γειτόνισσα, οι «πολίτες» ανέβηκαν - έστω και προσωρινά - στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 23 πόντους και στο -2 από την κορυφή. Από την άλλη, οι «κόκκινοι διάβολοι» και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που τα... άκουσαν για τα καλά από το κοινό της ομάδας, παρέμειναν στην 5η θέση και τους 17 πόντους.

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου η Σίτι προηγήθηκε με αυτογκόλ του Μπαϊγί στο 7', ενώ με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών ο Σίλβα έκανε το 2-0. Μάλιστα, αν δεν υπήρχε ο Ντε Χέα ο οποίος πραγματοποίησε τουλάχιστον τέσσερις σωτήριες επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share