Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Europa League: «Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό - «Μαχαιριά» στο 90' από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (Video)

Ήττα - σοκ με γκολ του Χάουγκε στο φινάλε

4 Νοεμβρίου 2021 22:01
Europa League: «Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό - «Μαχαιριά» στο 90' από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Europa League: O Ολυμπιακός αν και προηγήθηκε με το γκολ του Ελ Αραμπί, δεν ρίσκαρε για τη νίκη και τελικά στο 90' έχασε και τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ο Χόγκε έδωσε τη νίκη στην Άιντραχτ (1-2). Με τους ερυθρόλευκους να είχαν χάσει και στη Γερμανία!

Το ματς

Ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλός, με αρκετές μονομαχίες μακριά από τις εστίες. Στο 12ο λεπτό, σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Χένρι Ονιεκούρου τροφοδότησε τον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός δεν αστόχησε από ευνοϊκή θέση, κάνοντας το 1-0.

Το «ερυθρόλευκο» προβάδισμα δεν διατηρήθηκε για αρκετή ώρα μιας και στο 16′, μετά από μια εξαιρετική πάσα του Ραφαέλ Μπορέ, ο Ντάιτσι Κάμαντα ισοφάρισε με ωραίο πλασέ.

Στα επόμενα 20 λεπτά δεν υπήρξαν σημαντικές ευκαιρίες όμως με το ημίχρονο να πλησιάζει ο Ολυμπιακός έφτασε δύο φορές κοντά στο 2-1.

Η Αϊντραχτ θα μπορούσε στο 30' να μείνει με παίκτη λιγότερο κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως δεν υπήρχε VAR για να τσεκάρει τη φάση. Ωστόσο όπως μετέδωσε η Cosmote TV, οι «ερυθρόλευκοι» που διαμαρτυρήθηκαν για τη μη αποβολή του Μπάροκ έκαναν γνωστό πως του μεταφέρθηκε πως για περίπου 20 λεπτά το VAR ήταν εκτός λειτουργίας και το χρονικό διάστημα που συνέβη αυτό συνέπεσε με τη φάση του 30'. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσε κάποιος να ενημερώσει τον Λευκορώσο διαιτητή να δει έστω τι συνέβη στο βίντεο.

Στο 36′, ο Γιώργος Μασούρας πλάσαρε από κοντινή απόσταση όμως ο Κέβιν Τραπ έκανε μια σπουδαία επέμβαση. Τρία λεπτά αργότερα ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ τροφοδότησε τον Μαντί Καμαρά όμως ο Γερμανός πορτιέρο έδειξε ξανά τα αντανακλαστικά του.

Στο δεύτερο μισό οι παίκτες του Μαρτίνς δεν άργησαν να απειλήσουν την «γερμανική» εστία. Στο 57′ ο Ελ Αραμπί βρήκε τον Ονιεκούρου ο οποίος αστόχησε όντας ανενόχλητος μέσα στη μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και ήλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα ψάχνοντας το νέο προβάδισμα.

Η Άιντραχτ απείλησε με ένα σουτ του Γιέσπερ Λίντστρομ στο 69′, όμως ο Τόμας Βάτσλικ δήλωσε «παρών». Στο 90’+1′ όμως οι Γερμανοί «πάγωσαν» το φαληρικό στάδιο χάρη στην δημιουργία του Λίντστρομ και το γκολ του Γιένς Χάουγκε. Ο Νορβηγός επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (Κούντε 90’+1′), Μασούρας (Ρόνι Λόπεζ 82′), Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (Βαλμπουενά 71′), Ελ Αραμπί (Τικίνιο 82′).

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Τσάντλερ, Σο (Ιλσάνκερ 82′), Γιάκιτς (Ρόντε 79′), Μπάρκοκ (Τουρέ 58′), Καμάντα, Μπορέ (Χάουγκε 79′), Λάμερς (Λίντστρομ 58′).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share