Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ιωνικός - Βόλος 1-1: Δεν τα κατάφεραν οι γηπεδούχοι παρά το προβάδισμα

Σημειώσατε «Χ»

1 Νοεμβρίου 2021 22:14
Ιωνικός - Βόλος 1-1: Δεν τα κατάφεραν οι γηπεδούχοι παρά το προβάδισμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σ' ένα αρκετά «ανοιχτό» παιχνίδι στη Νεάπολη ο Βόλος... έκλεψε την μπουκιά στο 86΄ από τον Ιωνικό (1-1), παραμένοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν για 86 λεπτά σφιχτά ένα πολύτιμο τρίποντο στα χέρια τους με γκολ του Βαφέα στο 51' έπειτα από ασίστ του Άοσμαν. Στο ποδόσφαιρο, όμως, μία φάση αρκεί... Έτσι οι Βολιώτες κατάφεραν με φάουλ του 27χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού που βρήκε στο κεφάλι του Ρομαό, αλλά και στο δοκάρι από τα 30 μέτρα να ισοφαρίσουν και να φύγουν με τον βαθμό.

 Ιωνικός -Βόλος 1-1

Καρέ καλών στιγμών ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά. Στο 9' οι Νικαιώτες είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Βαλεριάνο, ο οποίος έπιασε ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις που, όμως, πέρασε άουτ. Και αυτά τη στιγμή που ο Βόλος πίεζε ψηλά, προσπαθούσε να κλέψει μπάλες και να χτυπήσει κυρίως στο τρανζίσιον.

Μετά το 15', οι Νικαιώτες κυριάρχησαν και άρχισαν να απειλούν. Στο 19' το σουτ του Άοσμαν πέρασε άουτ, ενώ στο 21' ο Καμπράλ «μπούκαρε» στην περιοχή, όμως η σέντρα του πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 23' ο Νίνης έκανε καίρια παρέμβαση προ του Τουράμ με το 0-0 να παραμένει.

Απειλεί δις ο Βόλος

Ο Βόλος ξεπέρασε «αναίμακτα» το καλό διάστημα του Ιωνικού και στο 28' είχε τη στιγμή με ωραίο σουτ του Ρομέρο, το οποίο έδιωξε ο Χουτεσιώτης. Δύσκολη επέμβαση από τον γκολκίπερ του Ιωνικού, με δεδομένο ότι είχε και πολλά σώματα μπροστά του. Για να κάνει 2η καλή τελική και επί της ουσίας την κλασική ευκαιρία στο ματς με τον Φαν Βέερτ στο 31'. Ο φορ των φιλοξενούμενων έπιασε το σουτ, χωρίς να σκάσει η μπάλα στο έδαφος έπειτα από πολύ ωραία ενέργεια και σέντρα του Νίνη, με τον Χουτεσιώτη να του λέει «όχι».

Βαφέας-Κότνικ σημειώσατε «διπλό»

Για να απαντήσει ο Ιωνικός με δύο μεγάλες ευκαιρίες στα «χασομέρια» του ημιχρόνου με τον Κότνικ να λέει ισάριθμες φορές «όχι» στον Βαφέα. Στην πρώτη ο στόπερ των Νικαιωτών προσπάθησε να τον νικήσει με σουτ. Στη δεύτερη έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο άλλοτε πορτιέρο του Πανιωνίου του κατέβασε ξανά τα ρολά.

Έτσι το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, αλλά επρόκειτο για ένα «χορταστικό» από άποψης φάσεων 0-0.

Τρίτη και «φαρμακερή» για τον Βαφέα

Ο Ιωνικός έψαχνε το γκολ και τα κατάφερε στο 51' με δημιουργό τον Άοσμαν και «εκτελεστή» τον Βαφέα. Τρίτη και «φαρμακερή» για τον στόπερ του Ιωνικού που νίκησε τον Γκρίλο στην προσωπική τους μάχη και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα. Ένα γκολ που προήλθε από ασίστ του Σύρου Άοσμαν που έχει συμμετοχή και στα 6 τέρματα του Ιωνικού, έχοντας τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Και εκεί, όπου όλα έδειχναν χαμένα για τον Βόλο, ήρθε στο 86' ο Ορόζ στο ντεμπούτο στη Super League με φάουλ από τα 30 μέτρα και αφού η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Ρομαό και εν συνεχεία στο δοκάρι να κάνει το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share