Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 0-0: Ισόπαλοι στη Λεωφόρο

Έκλεισαν στο «Χ»

31 Οκτωβρίου 2021 19:51
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 0-0: Ισόπαλοι στη Λεωφόρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Πρώτη εντός έδρας απώλεια για το «Τριφύλλι», μετά από τρεις σερί νίκες στο γήπεδο του. Στους 11 βαθμούς οι «Πράσινοι», ενώ ο ΟΦΗ έχει 9β, έχοντας έξι ισοπαλίες σε 8 ματς.

Ο αγώνας

Στο 12’ από λάθος του Αλεξανδρόπουλου, ο Γκαγιέγος έκλεψε, έφυγε μπροστά με πολύ μεγάλη ένταση και σούταρε δυνατά, με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Μπρινιόλι και να φεύγει μακριά.

Στο 29’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 38’ ο Παναθηναϊκός έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο πρώτο ημίχρονο, όταν από εκτέλεση κόρνερ κι απομάκρυνση του Επασί, ο Ρούμπεν έπιασε το σουτ έξω απ’ την περιοχή κι ο Βούρος έσωσε πάνω στη γραμμή.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, με τον ΟΦΗ να δίνει ακόμη περισσότερο χώρο στον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως δυσκολευόταν πάρα πολύ να φτάσει στην περιοχή της ομάδας της Κρήτης.

Στο 58’ το μακρινό σουτ του Μπαλογιάννη, παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Μπρινιόλι, ο οποίος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 73’ από τη σέντρα του Χουάνκαρ, ο Καρλίτος έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Επασί μπλόκαρε πολύ σταθερά την μπάλα κάτω από την εστία του.

Η πίεση του Παναθηναϊκού συνέχισε να μην αποδίδει καρπούς, καθώς η άμυνα του ΟΦΗ «διάβαζε» πολύ καλά όλες τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων. Στην τελευταία επίθεσή τους (στο 90’+3’) οι «πράσινοι» βρήκαν δίκτυα με τον Καρλίτος, όμως με υπόδειξη του βοηθού και έλεγχο από το VAR, φάνηκε ότι ο επιθετικός των «πράσινων» ήταν ελάχιστα μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό του ΟΦΗ και το τέρμα του ακυρώθηκε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share