Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Super League: Μοιρασιά στο Ηράκλειο!

Στο μηδέν έμειναν ΟΦΗ και Λαμία

24 Οκτωβρίου 2021 21:15
Super League: Μοιρασιά στο Ηράκλειο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ομάδα του Ηρακλείου «κόλλησε» στην ισοπαλία (0-0) και δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας μετά από τέσσερα ματς (3 ισοπαλίες, 1 ήττα) στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος – Χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα, οι Φθιώτες πήραν τον πολύτιμο βαθμό σε ένα υποτoνικό παιχνίδι με μετρημένες καλές στιγμές.

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε στο ματς με στόχο την πρώτη εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η Λαμία έπειτα από την τελευταία ήττα με τον Άρη, κατέβηκε στο «Γεντί Κουλέ» για την άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν βασανιστικά χαμηλός με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες στο πρώτο 45λεπτο και με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται.

Οι γηπεδούχοι έφταναν συχνά – πυνκνά κοντά στην εστία των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να δημιουργούν φάσεις κι έχοντας την πρώτη τους τελική με τον Λάμπρου στο 31΄.

Η καλύτερη στιγμή της κρητικής ομάδας στο α΄ημίχρονο καταγράφηκε στο 40΄, όταν μετά από ένα επικίνδυνο σουτ του Τοράλ μέσα από την περιοχή, απομάκρυνε ο Γκόλεμιτς με προβολή σε κόρνερ.

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου ο ΟΦΗ καρδιοχτύπησε τους Φθιώτες, όταν ευθύβολο σουτ του Νέιρα υποχρέωσε τον Γκαραβέλη σε εκτίναξη που έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

Σε χαμηλό τέμπο κύλησε το ματς και στην επανάληψη με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν φάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες (με εξαίρεση ένα πλασέ υπό πίεση του Μπαλογιάννη που μπλόκαρε ο Γκαραβέλης στο 89΄) σε ένα απολύτως ισορροπημένο παιχνίδι μέχρι το φινάλε.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου (62΄Καμάου), Νέιρα (84΄Φαν Ντούινεν), Βούρος, Γκαγέγκος, Τοράλ (75΄Ναμπί), Μεγιάδο (85΄Σελίμοβιτς), Καστάνιος (62΄Ντουρμισάι), Μπαλογιάννης.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας (72΄Βύντρα), Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (84΄Μανουσάκης), Τζανδάρης, Νούνιες (46΄Ντελ Πίνο), Καραμάνος, Ρόμανιτς (65΄Μανούσος), Αραμπούλι (84΄Γκέντσογλου).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share