Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αστέρας - Παναθηναϊκός 2-1: Πληγώθηκε ξανά στην Τρίπολη

Επιβεβαίωσε την καλή παράδοση που έχει χτίσει

23 Οκτωβρίου 2021 22:53
Αστέρας - Παναθηναϊκός 2-1: Πληγώθηκε ξανά στην Τρίπολη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τρίπολη πλήγωσε ξανά τον Παναθηναϊκό που έχει δημιουργήσει μια κακή παράδοση στην αρκαδική πρωτεύουσα, α π' όπου έχει να φύγει με νίκη απ' το 2017! Ο Αστέρας μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατόρθωσε να γυρίσει το παιχνίδι, να ανατρέψει ολοκληρωτικά την εις βάρος του κατάσταση και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη με 2-1. Αντιθέτως, το Τριφύλλι επιβεβαίωσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μακριά απ' τη Λεωφόρο καθώς συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη, τα τρία εκ των οποίων είναι ήττες! Ενώ νωρίτερα, ο Ιωνικός πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου με 2-0.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο ξεκίνημά του αλλά μετά το ημίωρο πήρε... φωτιά. Στο 30' ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ έπειτα από κούρσα του Παλάσιος, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή... σέρβιρε προς τον Καρλίτος που σε άδειο τέρμα σκόραρε για όγδοη φορά στο πρωτάθλημα εφέτος. Ο Αστέρας ωστόσο αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 33' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες (το κέρδισε ο ίδιος απ' τον Πούγγουρα).

Και προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο, η ομάδα της Τρίπολης έκανε την ολική ανατροπή. Ο Σίτο έκανε τρομερή ατομική ενέργεια, χόρεψε την άμυνα του Παναθηναϊκού, έστρωσε προς τον Σόνι, ο οποίος από κοντά πέτυχε το 2-1.

Οι φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε ολοκληρωτικά τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε ορισμένες απειλητικές καταστάσεις αλλά δεν έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης και γνώρισε την τρίτη ήττα του σε τέσσερα εκτός έδρας ματς.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Καστάνιο, Βαλιέντε, Άλβαρες, Σόνι (74’ Ριέρα), Σανταφέ (80’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ρεγκίς Κρέσπι (73’ Τιλίκα), Σίτο (87’ Ατιένθα), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες (75’ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνκαρ (46’ Κώτσιρας), Πούγγουρας, Σάρλια, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ (46’ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (86’ Μπουζούκης), Παλάσιος, Καρλίτος.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share