Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ατρόμητος - Ιωνικός 0-2: Διπλό με Τουράμ και μουρμούρες απο τους γηπεδούχους

Ο Ιωνικός έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό

23 Οκτωβρίου 2021 20:26
Ατρόμητος - Ιωνικός 0-2: Διπλό με Τουράμ και μουρμούρες απο τους γηπεδούχους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ιωνικός πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου με 2-0 έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Τουράμ ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και είχε μια ασίστ. Ένα διπλό που έφερε μουρμούρες για τους γηπεδούχους και κράξιμο από τους φίλους του Ατρόμητου τόσο στη διάρκεια της αναμέτρησης όσο και μετά το τέλος με τους παίκτες να πηγαίνουν προς τον κόσμο και να τα "ακούν" απ' αυτούς.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, προσπάθησε να επιτεθεί κυρίως από τα δεξιά με τον Ιωνικό να είναι κλεισμένος στην άμυνα του. Μάλιστα οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 5' μετά από σέντρα από τα δεξιά αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε καθώς ο Σάλομον είχε σπρώξει τον Χουτεσιώτη.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου με τον Ιωνικό να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να προσπαθεί να γίνει απειλητικός. Ο Ατρόμητος βέβαια στάθηκε άτυχος στο 18' όταν ο Χατζηισαίας πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πίριτς. Ωστόσο νωρίτερα τρίτη νίκη σε τέσσερις αγώνες στη Stoiximan Basket League και δεύτερη εντός έδρας σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τον Κολοσσό, που επικράτησε με 88-81 του Ιωνικού!

Βρήκε δίχτυα ο Τουράμ

Η ομάδα της Νίκαιας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23' όταν ο Άοσμαν πήρε τη μπάλα μετά από πλάγιο από τα αριστέρα, μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Παπαδόπουλο, έδωσε παράλληλα στον Τουράμ ο οποίος από κοντά έσπρωξε απλά τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Γκολ: 23' Τουράμ, 66' Άοσμαν

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Καστελάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Χατζηισαϊας, Ντένιτς, Σάλομον, Κλωναρίδης, Μπεντινέλι, Κουλούρης.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαφέας, Γκοτσούλιας, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Άοσμαν, Ντάλσιο, Καμπράλ (90' Λέιτε), Τουράμ, Ματσούκας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share